Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
@Przemo85 Możliwe że z jakiegoś powodu nie zainstalowały się Tobie wtyczki strumieniowe: InputStream Adaptive i/lub Inputstream FFmpeg Direct (miałem tak ze dwa razy przy stawianiu kodi na czysto na nowych urządzeniach). Znajdziesz je w repozytorium kodi, w dziale "Wtyczki strumieniowe". Jeśli któryś lub oba nie będą miały "ptaka" to znaczy, że nie są zainstalowane. Po ich instalacji wymagany restart, inaczej możesz "liczyć na glicze". Wink

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
REKLAMA:

(29-12-2024, 05:01 AM)manieKMP napisał(a): @Przemo85 Możliwe że z jakiegoś powodu nie zainstalowały się Tobie wtyczki strumieniowe: InputStream Adaptive i/lub Inputstream FFmpeg Direct (miałem tak ze dwa razy przy stawianiu kodi na czysto na nowych urządzeniach). Znajdziesz je w repozytorium kodi, w dziale "Wtyczki strumieniowe". Jeśli któryś lub oba nie będą miały "ptaka" to znaczy, że nie są zainstalowane. Po ich instalacji wymagany restart, inaczej możesz "liczyć na glicze". Wink
Witam sprawdzilem I doinstalowałem jednak dalej to samo po kliknięciu w źródło nie odpala źródło nie dziala
Odpowiedz
No to pokaż logi i będzie wiadomo co się dzieje.
Odpowiedz
(29-12-2024, 09:18 AM)szopns napisał(a): No to pokaż logi i będzie wiadomo co się dzieje.
A jak to sprawdzić (logi) i jak dodać zdjecie na forum bo miałem z tym.problem. dzieki
Odpowiedz
Jak uzyskać logi, przeczytaj dokładnie i zastosuj się do poradnika.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Szybkie pytanie, czy dodanie # w celu wyłączenia komunikatu "Uruchamianie odtwarzania" nie bedzie powodowac jakis dziwnych bledów ?
script.module.ptw\lib\ptw\libraries\player.py   linia 74

# większość wywowałań tej funkcji wstawia zamiast tmdb "tvdb"
    def run(self, title, year, season, episode, imdb, tvdb, tmdb, url, meta, handle=None):
        try:
            control.execute('Dialog.Close(notification,true)')
            control.sleep0(100)
            fflog("przygotowywanie do odtwarzania")
          # control.dialog.notification('FanFilm', 'uruchamianie odtwarzania ...', time=1500, sound=False)
            control.sleep(500)
Odpowiedz
REKLAMA:

@Kasio
Tak, możesz to w ten sposób wyłączyć.
Znak # w pythonie oznacza komentarz.

Podziękowali: Kasio
Odpowiedz
Dzieki bardzo Wink
Odpowiedz
(29-12-2024, 10:11 AM)szopns napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Oto mój wygenerowany link do logow  By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.    
Dodam że robilem kopie zapasowa kodi z telefonu gdzie dziala wszystko wgrałem ją na tv i dalej to samo
Odpowiedz
@Przemo85
A sprawdź, czy to Ci pomoże By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości