Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Hej. Krótkie pytanie czy działa wam wyszukiwanie źródeł z tb7? Mam wersję od tele z 31.12.2024 i niestety nic nie znajduje od 3 dni.
Odpowiedz
REKLAMA:

(05-01-2025, 02:15 PM)Szawo napisał(a): Cześć
Czy może mi ktoś pomóc jak sprawić żeby tv „widział” plik .zip na USB?
TCL QM8B (to samo co c809) android 12
Mam tcl 809 i faktycznie trzeba zezwolić w opcjach tv. Powiedz mi czy jak masz włączone te ulepszacze to smuzy ekran przy szybkich przejściach obrazu oglądając sport
Odpowiedz
(05-01-2025, 05:11 PM)Iptv-owiec napisał(a): Hej. Krótkie pytanie czy działa wam wyszukiwanie źródeł z tb7? Mam wersję od tele z 31.12.2024 i niestety nic nie znajduje od 3 dni.

[Obrazek: qcJ8wVfl.jpeg]
Odpowiedz
(05-01-2025, 06:22 PM)tele napisał(a):
(05-01-2025, 05:11 PM)Iptv-owiec napisał(a): Hej. Krótkie pytanie czy działa wam wyszukiwanie źródeł z tb7? Mam wersję od tele z 31.12.2024 i niestety nic nie znajduje od 3 dni.

Ok. To nie rozumiem. Mi wyszukuje tylko Rapideo i nic więcej a u Ciebie jeszcze obejrzy.to??? Skąd to może wynikać? Jaką masz wgraną wersję Fanfilm?

(05-01-2025, 06:56 PM)Iptv-owiec napisał(a):
(05-01-2025, 06:22 PM)tele napisał(a):

Ok. To nie rozumiem. Mi wyszukuje tylko Rapideo i nic więcej a u Ciebie jeszcze obejrzy.to??? Skąd to może wynikać? Jaką masz wgraną wersję Fanfilm?
Odpowiedz
Po to robię ładne logi, abyście w razie problemów w pierwszej kolejności w nie zaglądali. Nie będę zgadywał co może być nie tak.
Odpowiedz
W pasku wyszukiwania przechodzi wszystkie źródła, a na końcu daje TB7, po czym jest koniec czasu wyszukiwania ok. 50 s i znajduje np. w przypadku filmu Mufasa tylko źródła Rapideo

Moje logi:

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

@Iptv-owiec
No i przynajmniej teraz coś wiadomo.
Zwiększ w Ustawieniach wtyczki max czas wyszukiwania do 100 lub nawet 120 (standardowo jest 50). Od kilku już dni wyszukiwarka tb7 potrzebuje dużo więcej czasu na zwrócenie wyników.
Odpowiedz
Ok. To spróbuję. A skąd u Ciebie linki z obejrzyj.to? Masz jakąś swoją wersję ?

Znajduje teraz Wielkie dzięki! , ale w przypadku filmu Mufasa linki z TB7 są w odrzuconych źródłach. Ale mam tylko Rapideo I TB7 ale tych z obejrzyj.to nie mam ?
Odpowiedz
"Obejrzyj.to" to w wersji testowej jeszcze - wkrótce udostępnię wszystkim.
A dzięki uprzejmości Tomka i DenDy'ego będzie jeszcze scraper do "FilmyOnline".

Podziękowali: Iptv-owiec, sirtrusek, Mleko223, arkady1964
4
1
1
1
1
Odpowiedz
Tak też myślałem. Przez przypadek mamy przedsmak kolejnej wersji Smile
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości