Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection
Ok.Sprcyzuję,popatrz na screen wyżej mam na stronie głównej kolejno od góry odnośniki szukaj,video itd pomimo tego że w ustawieniach skóry mam aktywne odnośniki Film,Serial ,chodzi o same odnośniki ,nie widgety

Ok.Sprawa rozwiązana ,musiałem dodać widgety wtedy pojawiły się na stronie głównej te odnośniki o które pytałem.

Życzę wam wszystkim szczęśliwego nowego roku i samych sukcesów w sprawach prywatnych jak i zawodowych .

Pozdrawiam
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Heart 
@DenDy, uwielbiam skórkę AZ2:R, chcę żeby była coraz lepsza. Smile  
Zminimalizowałem moje prośby do jednej, ale istotnej dla wyglądu i komfortu obsługi tej skórki.
Nie pisałem o tym, pod tym względem (mam na myśli, że skoro przezroczystość jest w jednym oknie, to czy nie może być również w innych), więc chodzi mi też o ujednolicenie wyglądu wszystkich okien w OSD przez ukrywanie tła panelu (przezroczystość) w wyskakujących okienkach OSD tj. stąd kwestia w Github, aby inne okienka w OSD miały podobną przezroczystość (wniosek o wybór, w opcji ustawień skórki AZ2:R).
Przykład, aby uzyskać taki efekt jak w  Player Process Info    Zrzuty ekranu  Linki:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Bez feedback na Forum, co ma być, to może będzie.
Pozdrawiam

Edit 1. Tylko jeszcze jedno spostrzeżenie, chociaż od razu to jest widoczne. Nie chodzi o jakiś mały detal, ale o duże i bardzo ciemne okienka w OSD... Sad

Edit 2. To już ostatni post w tym temacie (przezroczystość tła w wyskakujących okienkach OSD).
Odpowiedz
[attachment=undefined]Nie wiem, czy, pisać tu o tym czy o fanfilm, ale jak mam jak, na, foto i na, końcu mam strzałkę żeby przenosiło mnie po jej kliku w zakładkę nowe filmy to tego nie robi, wcześniej działało to bez problemu, a a nagle jest jakiś, błąd

Odpowiedz
Heart 
@Adek89  Moim zdaniem wszystko co się tyczy FanFilm Mod od @tele, to pisz w wątku do tego utworzonym:

Pozdrawiam
Odpowiedz
.pomyłka już ogarnięte
1
Odpowiedz
Heart 
Najnowsza wersja skórki AZ2:R v1.0.34 dla Kodi 21 Omega została wydana.   Smile

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

Jak w tej skórce dodać iptv simple? Najpierw daje dodatek standardowy tv, później idę w widgety i tam chce dodać tv z iptv simple ale nie mogę bo nie mam nigdzie tego dodatku widocznego, co robię źle?
Odpowiedz
Wybierz widget -> Widgety domyślne -> PVR - i tu wybierasz co chcesz.

Podziękowali: Adek89, arkady1964
1
Odpowiedz
O super coś się udało. Dzięki wielkie

Chyba ostanie pytanie XD, mam wsadzona kartę SD di boxa. Oile udalo ki się ustawić tak aby mieć pliki m3u z radiem jako widgety, oraz same pliki audio mp3, o tyle nie mam pojęcia jak dodać foldery z muzyką z SD jako widgety? Nie chce dodawać jako album czy rokiem, tylko mam folder np Trance, bigroon, other etc i chce żeby były jako widgety, lub żeby się odpalały jako cała lista tych folderów po wejściu w zakładkę muzyka, jedno z dwóch chce osiągnąć. Pytanie jak?
Odpowiedz
Heart 
Dla użytkowników skórki AZ2:R zainteresowanych wersjami testowymi jest możliwość ich pobrania w postaci pliku ZIP z Githuba DenDy:

Z działu Issues (kwestie) i instalacji podanej wersji próbnej nim wyda nową wersję np. ostatnio:

Oczywiście, że są to wersje próbne (testowe) i gdy zostanie wydana stabilna wersja, to należy ją zainstalować.  

Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: docent74, 1 gości