Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Witam jaka wtyczka na przykład do oglądania MMA przecież fan film nie ma takiej opcji
Odpowiedz
REKLAMA:

(29-01-2025, 11:39 PM)dobosz23 napisał(a): Niestety przetestowałem cala masę skórek i nic nie działa na widżetach. Poza tym bez ustawionej opcji krótkich nazw linki przy serialach się nie działają prawidłowo. Chyba na ten moment zrezygnuje z jakichkolwiek skórek tylko ustawię automatyczne uruchomienie tej wtyczki i będę wchodził bezpośrednio z niej.

Masz ewidentnie jakieś specyficzne problemy, których inni nie doświadczają. Przypuszczam, że 'nagrzebałeś' coś w ustawieniach Kodi i FanFilma i sprawa się 'zapętliła'. Przeczytałem jeszcze raz Twoje wpisy - i szczerze mówiąc trudno zrozumieć, o czym tak naprawdę jest mowa i co chcesz osiągnąć (przekazujesz dość mocny chaos...).
Moja rada jest taka: postawić Kodi od nowa, nie mieszać w ustawieniach - i zainstalować prawidłowo FF z domyślnymi ustawieniami. Musi działać.

Podziękowali: arkady1964
2
Odpowiedz
Niestety, ale tak to u mnie wygląda - nie instaluję innych nakładek tylko robię czyste Kodi 21.1 (na Linuxie 21.2). Później instaluję repo dendygh 1.1, fanfilm oraz Kodi pigułce. Ustawiam skin na Arctic Zephyr 2 i instaluję FanFilm oraz tb7.pl, a następnie aktualizuje FanFilm oraz PTW. Po reboocie Kodi ustawiamy pozycję Filmy z widzetem na liście wg Trakt. I teraz jak wchodzę bez modyfikacji ustawień w jakakolwiek pozycje z tej listy po pierwszym wyszukaniu zostaje cały czas lista źródeł z pierwszego wyszukania. Zmiana ustawień na "Twórz krótkie adresy nazw katalogów menu" poprawia wszystko i wyszukuje już prawidłowo dla każdej pozycji jednak po ponownym uruchomieniu Kodi jest ten błąd co przeslalem na pierwszym obrazku "Can't show items or content". Na innych skórach pojawia się jeszcze że to ma coś wspólnego z funkcją play.
Odpowiedz
(30-01-2025, 07:26 PM)dobosz23 napisał(a): Niestety, ale tak to u mnie wygląda - nie instaluję innych nakładek tylko robię czyste Kodi 21.1 (na Linuxie 21.2). Później instaluję repo dendygh 1.1, fanfilm oraz Kodi pigułce. Ustawiam skin na Arctic Zephyr 2 i instaluję FanFilm oraz tb7.pl, a następnie aktualizuje FanFilm oraz PTW. Po reboocie Kodi ustawiamy pozycję Filmy z widzetem na liście wg Trakt. I teraz jak wchodzę bez modyfikacji ustawień w jakakolwiek pozycje z tej listy po pierwszym wyszukaniu zostaje cały czas lista źródeł z pierwszego wyszukania. Zmiana ustawień na "Twórz krótkie adresy nazw katalogów menu" poprawia wszystko i wyszukuje już prawidłowo dla każdej pozycji jednak po ponownym uruchomieniu Kodi jest ten błąd co przeslalem na pierwszym obrazku "Can't show items or content". Na innych skórach pojawia się jeszcze że to ma coś wspólnego z funkcją play.

U mnie występuje dokładnie ten sam problem. Na obu moich urządzeniach. Na razie odzaczyłem tworzenie krótkich adresów i dla filmów w menu zrobiłem osobna podgrupe, która prowadzi do listy filmów. Widżet z serialami odpala prawidłowo.
Odpowiedz
@SpongeBob   @dobosz23 

Wypróbujcie tę wersję

Podziękowali: demo84, arkady1964, jorg35, Jmno, Piotr.W, baton2211, dobosz23, martairafal, sky02, beret, SpongeBob
7
4
3
3
1
1
1
1
Odpowiedz
Na razie na szybko uruchomiłem na Androidzie i wszystko działa od strzału. Mam nadzieję, że tak już zostanie - dziękuje za aktualizacje.

1
Odpowiedz
REKLAMA:

@tele co w tej wersji zostało wprowadzone
Odpowiedz
Nie wiem co zostało poprawione w tej obsłudze folderów i wczytywaniu, ale teraz jest ekstra. Na Androidzie po ponownym uruchomieniu działa bajka, na Linuxie zaktualizowałem, bez żadnych zmian poprzednią wersje i tak szybko działa, że normalnie oczy z orbit lecą (30 sekund i mam wszystkie źródła).
Kolego @tele dziękuję bardzo - jesteś mistrz.
1
1
Odpowiedz
Również zainstalowałem nową wersję działa bardzo dobrze Smile źródła z zakuinij i tak mi nie działają ale to blokuje mi tą stronę dostawca internetu więc dałem sobie spokój z tą stroną. Tyle źródeł jest dostępnych że na spokojnie można coś ogarnąć. Dzięki za dobrą robotę.

Wysłane z mojego 2409BRN2CY przy użyciu Tapatalka
1
1
Odpowiedz
Może teraz tele odpocznie sobie w końcu.Ja mam tego co chciałem w wtyczce ff po dobrym skonfigurowaniu wg. Swoich ustaleń co do wyszukiwania źródeł ff działa bardzo dobrze za sprawą dodania różnych filtrów. Darmowe źródła mnie nie interesują oprócz cda bez premium a tak to ja nie mam żadnych zastrzeżeń do źródeł premium np rapideo, no premium nic nie przerywa zawsze działa. Ostatnio czytałem problemy użytkowników trochę jest tego mam propozycję do tele
Może założyć nowy wątek tylko z update fanfilm gdzie będzie krótki opis i pliki ZIP do pobrania.
Wydaje mi się że raz w miesiącu wystarczy taki update ff

1
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 niewidocznych użytkowników, 3 gości