Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(12-02-2025, 09:28 PM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
REKLAMA:

@tasior55
Co do IMDb:
Synchronizuje się tyle ile widać w FF na listach.
Udostępnij mi adres url swojej listy (możesz na priv) - sprawdzę, które pozycję się nie dodają i dlaczego.
1
Odpowiedz
(12-02-2025, 09:28 PM)tele napisał(a): Kolejna wersja naprawiająca zgłoszone błędy. Mam nadzieję, że już ostatnia.
Przetestujcie i dajcie info zwrotne.
No i właśnie o to mi chodziło, teraz pięknie wszystko śmiga. 

Muszę się zgodzić z @tele i zacytować jego słowa: "Moc jest we mnie, a ja jestem silny mocą". Oczywiście drodzy koledzy i koleżanki w tym cytacie mamy na myśli tylko jedną osobę. Zgodzicie się?
1
Odpowiedz
Tak zgadzam się, ale tylko 1 uwaga tj. uważam, że trzeba jedną funkcję o której już pisałem uczynić domyślną w ustawieniach FF Mod. Moim zdaniem te domyślne ustawienie zdecydowanie zrobi dużo więcej dobrego  Smile , niż złego, a zaawansowany użytkownik zawsze może sobie ustawić tę funkcję według własnych potrzeb.

Pozdrawiam
Odpowiedz
@arkady1964
Uczyniłem ją domyślną od tej wersji.

1
1
1
1
1
1
Odpowiedz
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

do listy dodałem seriali później dodam więcej filmów.

Takie się dodały
filmy:
[Obrazek: o1eS5AIl.jpeg]
seriale:
[Obrazek: bBCvzTJl.jpeg]
Odpowiedz
REKLAMA:

@tasior55
Niepotrzebnie aż tyle dodałeś teraz, trudniej będzie analizować.
Wczoraj miałeś dobrą ilość na początek (coś około 22).

Ale wyszło przy tej okazji, że Kodi wczytuje tylko 25 pierwszych pozycji z listy, więc to też jest problem - nie wiem, czy uda się to przeskoczyć.

Podziękowali: tasior55
Odpowiedz
Chciałem zaktualizować FF na android TV ale po przerzuceniu ZIP na pendrive nie widzę ich w Kodi. Co robię źle?
Odpowiedz
(14-02-2025, 01:50 PM)Punk3r napisał(a): Co robię źle?

Nie wiesz/nie umiesz/nie potrafisz/nie szukasz/nie czytasz....z poziomu urządzenia - Ustawienia - Aplikacje - Kodi - Uprawnienia - Pliki i multimedia - Zezwalaj lub Zawsze zezwalaj/Pozwól zarządzać wszystkimi.
Odpowiedz
(14-02-2025, 01:50 PM)Punk3r napisał(a): Chciałem zaktualizować FF na android TV ale po przerzuceniu ZIP na pendrive nie widzę ich w Kodi. Co robię źle?
Wychodzi na to, że Twoje Kodi nie ma wystarczających uprawnień do plików.

Wejdź w ustawienia systemowe Androida > Aplikacje > Kodi > Uprawnienia i ustaw uprawnienia plików na "zawsze zezwalaj" wtedy zobaczysz pliki .zip

1
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 niewidocznych użytkowników, 1 gości