Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(14-02-2025, 02:54 PM)thewizzo napisał(a):
(14-02-2025, 01:50 PM)Punk3r napisał(a): Chciałem zaktualizować FF na android TV ale po przerzuceniu ZIP na pendrive nie widzę ich w Kodi. Co robię źle?
Wychodzi na to, że Twoje Kodi nie ma wystarczających uprawnień do plików.

Wejdź w ustawienia systemowe Androida > Aplikacje > Kodi > Uprawnienia i ustaw uprawnienia plików na "zawsze zezwalaj" wtedy zobaczysz pliki .zip
Dokładnie taki był problem. Było zaznaczone, że ma dostęp kiedy jest włączona aplikacja. Zmiana na zawsze zezwalaj pomogła. 
Dzięki!
Odpowiedz
REKLAMA:

@tele  W ostatniej wersji nie zauważyłem większych problemów. Ta wersja FF Mod działa bardzo dobrze.   Smile

Wielkie dzięki!
Pozdrawiam
Odpowiedz
@arkady1964
Dzięki za "feedback"

Arkady, może zaktualizuj swój post nr 5 o to, o czym mowa w przedostatnim poście nr 366. To nowym użytkownikom się przyda.

@tasior55
Cytat:Ale wyszło przy tej okazji, że Kodi wczytuje tylko 25 pierwszych pozycji z listy, więc to też jest problem - nie wiem, czy uda się to przeskoczyć.

Jest jakieś światełko w tunelu Wink

Podziękowali: arkady1964
1
1
Odpowiedz
@tele, gdy o to chodziło:
"Gdy Kodi nie ma wystarczających uprawnień do plików tj. nie są widoczne w Kodi pliki ZIP.

Wejdź w ustawienia systemowe Androida > Aplikacje > Kodi > Uprawnienia i ustaw uprawnienia plików na "zawsze zezwalaj"  Wtedy  są widoczne w Kodi pliki ZIP"

Zostało dodane w poście 5.

Pozdrawiam
2
Odpowiedz
@tele nie mogę się doczekać
Odpowiedz
Ja zauważyłem jeszcze jedną rzecz. W serialu "świat według kiepskich" patrząc na stronie trakt.tv pierwszy sezon rozpoczyna się od pierwszego odcinka (ma ich w sumie 38) , a w FanFilm'ie zaczyna się dopiero od 4 odcinka (w sumie 35). Może ktoś sprawdzić, czy u niego jest tak samo ?
Odpowiedz
REKLAMA:

(15-02-2025, 09:19 AM)SpongeBob napisał(a): Ja zauważyłem jeszcze jedną rzecz. W serialu "świat według kiepskich" patrząc na stronie trakt.tv pierwszy sezon rozpoczyna się od pierwszego odcinka (ma ich w sumie 38) , a w FanFilm'ie zaczyna się dopiero od 4 odcinka (w sumie 35). Może ktoś sprawdzić, czy u niego jest tak samo ?
 Potwierdzam pierwszy odcinek jaki jest to 4

1x4 rekord Guinnessa
Odpowiedz
(15-02-2025, 09:19 AM)SpongeBob napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

(14-02-2025, 07:44 PM)tasior55 napisał(a): nie mogę się doczekać

Sprawdź tę wersję.

Przy okazji zwiększyłem ilość pozycji pokazywanych w sekcji "Nagrody" (Oskary, Maliny, ...). Do tej pory FF pokazywał tylko 25 pozycji, a teraz () 100.

Podziękowali: sirtrusek, arkady1964, Toov, martairafal, theglide@wp.pl, rafalmar1981
6
3
2
1
1
Odpowiedz
Witam dzialaja wam linki z tb7 bo u mnie transfer pobiera a film nie dziala.
Odpowiedz
Pytanie zagadka. Mamy Dany film / serial. Gdy jest włączony i damy ikonę i ( info) o filmie to mamy tekst po angielsku, natomiast gdy damy strzałkę do góry to mamy info ( opis) po polsku. Czemu tak jest? Nie da się żeby było po kliknięciu info po polsku tekstu? [Obrazek: 2F6dWfLl.jpeg][Obrazek: 7CE1lP1l.jpeg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości