Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(15-02-2025, 11:30 AM)isio napisał(a): Witam dzialaja wam linki z tb7 bo u mnie transfer pobiera a film nie dziala.
Mam ten sam problem

Wysłane z mojego SM-A125F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
REKLAMA:

@Adek89 ustaw język polski w TMDB Helperze.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Ja cały czas działam na wersji z 31-01 i linki z tb7.pl działają idealnie, a z tym odcinkiem 6 Silos-u tez nie miałem problemu jak coś.
Odpowiedz
(15-02-2025, 09:36 AM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Ok, dzięki. Założyłem konto ma tej stronie i dodałem 3 brakujące odcinki  Smile

Podziękowali: tele
2
Odpowiedz
I bardzo dobrze zrobiłeś.
Pamiętajcie, że treści serwisu Tmdb uzupełniane są przez społeczność wolontariuszy. Także wystarczy założyć darmowe konto, aby móc ulepszać i rozbudowywać bazę, która służy wszystkim.
1
1
Odpowiedz
(15-02-2025, 09:16 PM)dobosz23 napisał(a): Ja cały czas działam na wersji z 31-01 i
1) linki z tb7.pl działają idealnie,
2) a z tym odcinkiem 6 Silos-u tez nie miałem problemu jak coś.

Ad1) Bo @yus1 oraz @isio napisali tak ogólnie, bez konkretów. Są na forum nie od wczoraj, więc powinni wiedzieć, że to nie jest BOK, tylko społeczność hobbystów, gdzie każdy wnosi coś od siebie. Więc wypadałoby podać choć trochę więcej szczegółów, trochę samemu posprawdzać pewne rzeczy, a okazałoby się, że to problem z serwisem tb7, a konkretniej ze źródłami z serwerów "wrzucaj". Wejście do serwisu poprzez stronę internetową pozwalało to sprawdzić, jak i również w logu Kodi też była wskazówka, że coś z pewnymi źródłami jest nie tak.
Już ktoś zgłosił to dla admina tb7 i od wczoraj wieczora, do tej chwili, żadne źródła z "wrzucaj" nie są wyświetlane. Miejmy nadzieję, że uda się im to jakoś rozwiązać, bo zostały tylko źródła z "twójplik" ("oboom" też już od jakiegoś czasu nie jest wyświetlane).

Ad2) słowo klucz "nie miałem" - wtedy mogło nie być, a teraz się mogło zmienić.
Problemem stało się nowe źródło dla tego odcinka, którego jakość admini na stronie określili jako "regular" zamiast przyjętego wszędzie "1080p" lub "720p", na co wtyczka nie była przygotowana, więc zatrzymywała się z powodu błędu.
[Obrazek: wWrH0xbl.jpeg]

Trudno wszystko przewidzieć od razu, dlatego co jakiś czas ulepsza się kod, na podstawie bieżących obserwacji, zgłoszeń zauważonych przez innych.
Dlatego informujmy się nawzajem i pomagajmy sobie sensownie.

1
Odpowiedz
REKLAMA:

(16-02-2025, 09:10 AM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i dorzuci coś od siebie (to bardzo proste).
Kto ma nieco więcej wiedzy o podstawowej obróbce grafiki może też spróbować z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - to nieco bardziej wymagający serwis, ale bez przesady...
Wszystko to, co widzicie w swoim FanFilmie (grafika, tekst, dane) ktoś kiedyś hobbistycznie, w wolnym czasie i za darmo wrzucił do któregoś z tych serwisów.
2
Odpowiedz
Fajnie że kod python jest otwarty fajnie że tele szybko reaguje na zgłoszenia użytkowników. Wtyczka działa super.

Mam pytanie czy kod python pozwala stworzyć szatę graficzną interfejs aby ff był jak Netflix lub Disney+?
Odpowiedz
(16-02-2025, 11:12 AM)Jmno napisał(a): Mam pytanie czy kod python pozwala stworzyć szatę graficzną interfejs aby ff był jak Netflix lub Disney+?

Ale od tego są przecież skóry...

1
1
Odpowiedz
@tele  W poście 368 w podanych plikach, w ustawieniach ogólnych - "Odtwarzaj źródła .m3u8 przez Inputstream Adaptive"  funkcja nie jest domyślnie załączona. 
Załączyłem tę opcję "ręcznie", po aktywowaniu jej nie zauważyłem żadnych problemów w działaniu FF Mod  Smile , wszystko działa jak trzeba.

Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości