Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Zauważyłem, że wtedy nie działa źródło filemoon np. serial „Forst” odc. 1
Po odznaczeniu odpala
Odpowiedz
REKLAMA:

No właśnie, dlatego wahałem się, czy uczynić tą opcję domyślną, bo czasami przeszkadza (choć chyba więcej jest jednak plusów niż minusów).
Dlatego też ta opcja jest umieszczona w sekcji "Zaawansowane".

I jeszcze informacja wyjaśniająca - opcja domyślna oznacza tu bardziej ustawienie początkowe, gdy instalujemy dodatek po raz pierwszy. Aktualizacja nie zmienia stanu tej opcji. Oznacza to, że jeśli ktoś ma tą opcję wyłączoną, to aktualizacja wtyczki nie zmieni jej na włączoną - musi to zrobić samemu. Jedynie w przypadku świeżej instalacji na czyste Kodi, opcja zostanie włączona domyślnie.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
@tele mam do ciebie pytanie czy dałoby zrobić w tej wtyczce tak aby kategoria była jakaś nowa która dodaje możliwość z serwisu nowe filmy i seriale które użytkownicy dodali na godzinami na przykład ktoś dodał godzinę temu seria z nowymi odcinkami i sezonami to dałoby tak dodać do FanFilm
Tak jak jest na przykład nowo dodane tylko nie nowo dodane filmy i seriale tylko o dużych odcinki seriale strona aktualne
Odpowiedz
Mam prośbę co do niektórych - przed opublikowaniem postu, oraz także po opublikowaniu postu, przeczytajcie go jeszcze raz i jeśli trzeba, to poprawcie. Używajcie też znaków interpunkcyjnych.
2
Odpowiedz
(16-02-2025, 01:13 PM)tele napisał(a): No właśnie, dlatego wahałem się, czy uczynić tą opcję domyślną, bo czasami przeszkadza (choć chyba więcej jest jednak plusów niż minusów).
Dlatego też ta opcja jest umieszczona w sekcji "Zaawansowane".  (...)

@tele  Zgadzam się, że ta funkcja ma jak określiłeś, "chyba więcej jest jednak plusów niż minusów", gdyż funkcja napisów AI do filmów jest bardzo potrzebna w FF Mod. Ostatnio napisów AI jest stosowanych coraz więcej, aby ta funkcja działała, muszę mieć koniecznie załączone w ustawieniach ogólnych - "Odtwarzaj źródła .m3u8 przez Inputstream Adaptive"

Moim zdaniem, ta funkcja powinna być zawsze domyślnie ZAŁĄCZONA. Ja o tym wiem i tak mam zaznaczone w ustawieniach już teraz, ale większość, szczególnie początkujący użytkownicy używają tylko ustawień domyślnych, dlatego te powinny zawsze pozwolić na działanie napisów AI.

Pozdrawiam
1
Odpowiedz
Bo tak to trzeba szukać na internecie jakim filmie są nowe albo ciekawe nawet takie stare , a tatuś stary to nie znajdziesz bo byś musiał szukać po dziesiątki tysięcy klikaniu , a tak to dałoby radę aby dodać i nowe by były takie co nowe odcinki użytkownicy i seriale dodawają to był dobry pomysł jak myślisz @tele
Odpowiedz
REKLAMA:

(16-02-2025, 01:28 PM)arkady1964 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Przyznaję, że nie rozumiem twoich ostatnich 2 postów. Może już nie ten pesel.
1
1
Odpowiedz
Chodzi mi dokładnie o na przykład na tym serwisie themoviedb.org są codziennie dodawane odcinki seriale do różnych filmów i mi chodzi czy w FanFilm da się dodać taką sesję jak nowo dodane ale nie chodzi mi o seriale i filmy tylko nowo dodane odcinki i seriale z serwisu themoviedb.org
1
Odpowiedz
Pomysł trudny do zrealizowania.
Odpowiedz
A dałoby jakoś radę zrobić aby były widoczne nowe seriale albo film i filmy ale nie że nowo 2024 tylko nowo dodane takie na przykład stare które nikt nie zna chodzi mi do wtyczki z jej biblioteki
themoviedb.org
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości