Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(20-02-2025, 09:10 PM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
 Z góry dziękuję za poświęcony czas
Odpowiedz
REKLAMA:

@mirass68 

Kolejna próba - mam nadzieję, że tym razem zadziała.

Jak coś nie tak, to pisz śmiało.

UWAGA:
Ta wersja może nie zawsze wyszukiwać wszystkich źródeł z Filmana. Poprawiłem to w kolejnej.

Podziękowali: arkady1964, tasior55, Piotr.W, Toov
2
1
1
1
Odpowiedz
(21-02-2025, 11:12 AM)tele napisał(a): @mirass68 

Kolejna próba - mam nadzieję, że tym razem zadziała.

Jak coś nie tak, to pisz śmiało.

Zadziałało jesteś Wielki. Dzięki
1
Odpowiedz
Po dzisiejszej aktualizacji zauważyłem, że np. serial Król Tulsy - nie ma żadnych źródeł w obu sezonach (1 i 2). Natomiast FF3 wyszukuje pełne źródła z obu sezonów. Tak samo zniknęły w serialu np. The Good Doctor - nie ma żadnych źródeł w 7-sezonach.
Nie jestem pewien czy nie stało się to wcześniej przy poprzednich aktualizacjach bo nie sprawdzałem tego.

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
@Croton
Czy chodzi o źródła z Filmana?
A możesz sprawdzić na wersji z 19 lutego?
Odpowiedz
Król Tulsy S01E01 FF z 16.02
[Obrazek: Ja9IF47l.jpeg]
Król Tulsy S01E01 FF dzisiejszy tj 21.02
[Obrazek: 9IibviJl.jpeg]
W obu przypadkach źródeł nie brakuje, niby o 4 mniej (nawet nie kojarzę których)

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
REKLAMA:

Lepszy, fanfilm czy fanfilm 3?jakie są, różnice w nich?

3ka ma, tylko inny wygląd, źródeł o chyba, mniej linków, nawet podrzuca,

Ok coś, wam, poszło nie tak, zamaist horroru mamy, bajkę fil[Obrazek: NBAPpYYl.jpeg]
Odpowiedz
(21-02-2025, 01:29 PM)szopns napisał(a): Król Tulsy S01E01 FF z 16.02
[Obrazek: Ja9IF47l.jpeg]
Król Tulsy S01E01 FF dzisiejszy tj 21.02
[Obrazek: 9IibviJl.jpeg]
W obu przypadkach źródeł nie brakuje, niby o 4 mniej (nawet nie kojarzę których)

Zaciekawiłeś mnie, mógłbyś sprawdzić których źródeł brakuje? Bo mi na wersji z 16.02 pokazuje dalej 14 źródeł
Odpowiedz
(21-02-2025, 01:14 PM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Witajcie!

Przepraszam za może głupie pytanie, ale jestem tutaj świeży i dopiero niedawno zainstalowałem Kodi u siebie. Mam kilka pytań związanych z wtyczką FanFilm i będę wdzięczny za pomoc.

Problem z źródłami filmów – Kiedy wybieram film i widzę, że dostępnych jest kilka bądź nawet kilkanaście źródeł, w momencie, gdy próbuję je uruchomić, następuje przeskakiwanie z jednego źródła na drugie, aż w końcu nic się nie uruchamia. Czy to normalne zachowanie?

Różnice między urządzeniami – Mam zainstalowane Kodi na komputerze i telewizorze. Na obu urządzeniach mam te same wersje i uaktualnienia, ale na komputerze udaje mi się włączyć więcej filmów, podczas gdy na telewizorze pojawia się komunikat o błędzie połączenia. Macie może pomysł, co może być tego przyczyną?

Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i sugestie. Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 niewidocznych użytkowników, 2 gości