Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Póki się nie sprawdzi czy są źródła, to skąd wiedzieć, że ich nie ma?
FanFilm to nie usługa typu Netflix czy Disney.
Chcesz mieć pewność, że tytuł który wybierzesz z listy wyświetlanej na ekranie swojego TV obejrzysz? Wykup tam usługę.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
REKLAMA:

I dlatego kiedyś prosiłem tele o te filtry i tele zrobił mam tak ustawione że w 100 % wiem że pierwszy link będzie odpowiedni moim preferencyjną
1
Odpowiedz
Tak się bawię i się zastanawiam co to za wtyczka ma być do:

serwis źródeł pl

Zewnętrzne [external] (wymaga oddzielonej wtyczki)??
Odpowiedz
@tele
Filebit ma swoje API (np jdownloader z niego korzysta).
Tylko w panelu użytkownika trzeba podać IP z którego będą wywoływane żądania.

Podziękowali: tele, arkady1964
Odpowiedz
(08-03-2025, 09:45 PM)tasior55 napisał(a): Tak się bawię i się zastanawiam co to za wtyczka ma być do:

serwis źródeł pl

Zewnętrzne [external] (wymaga oddzielonej wtyczki)??
Tak, FF ma możliwość "zaciągania" informacji z innych "podobnych" mu wtyczek. Przykładowo z wtyczki viaplay FF może wyświetlać źródła. Wtedy nie musisz skakać między nimi (jeśli masz ich kilka).
FF jest tu jak pierścień władzy, "jeden by wszystkie zjednoczyć, jeden by wszystkimi rządzić...", z tą różnicą że FF raczej nikt nie chce wywalać do jakiegoś tam "wulkanu". Wink

Podziękowali: tasior55, arkady1964
1
1
1
1
Odpowiedz
Ktoś wyjaśni jak, się mogę zalogować do tmdb w kodi żeby ściągnęło mi ulubione filmy?
Odpowiedz
REKLAMA:

W kodi do tmdb się nie zalogujesz, ale w fanfilm już tak.
Narzędzia ->ustawienia ogólne ->konta, klucze, autoryzacja->wpisujesz użytkownika i hasło i autoryzacja konta tmdb.

Jeżeli zrobiłeś wszytko dobrze to w filmach i pojawia się moje filmy i tam będzie obserserwowane tmdb oraz ulubione tmdb. Tak samo będzie w serialach

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
(09-03-2025, 10:55 AM)tasior55 napisał(a): W kodi do tmdb się nie zalogujesz, ale w fanfilm już tak.
Narzędzia ->ustawienia ogólne ->konta, klucze, autoryzacja->wpisujesz użytkownika i hasło i autoryzacja konta tmdb.

Jeżeli zrobiłeś wszytko dobrze to w filmach i  pojawia się moje filmy  i tam będzie obserserwowane tmdb oraz ulubione tmdb. Tak samo będzie w serialach
Okej czyii sam dodatek tmdb jest tylko do pokazywania ocen w filmach?
Odpowiedz
Sad 
Czy była by opcja dodania do Wtyczki FunFilm opcji logowania do Amazon VOD czy Disney+?
Sama wtyczka Amazona obecnie nie działa... przynajmniej u mnie [Obrazek: sad.png].
Odpowiedz
Cześć,

Ostatnio często mam niedziałające źródła z serwisu Obejrzyjto:

Obejrzyjto booster
Obejrzyjto lulustrem

np: Rozdzielenie S1E6

a źródła są fajne bo mają całkiem sprytnego Lektora SI
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości