23-03-2025, 05:05 PM
(23-03-2025, 04:24 PM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i teraz jak to zaczarować żeby FF pokazał .strm w wynikach wyszukiwania![]()
|
FanFilm - modyfikacja tele
|
|
23-03-2025, 05:05 PM
(23-03-2025, 04:24 PM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i teraz jak to zaczarować żeby FF pokazał .strm w wynikach wyszukiwania REKLAMA:
23-03-2025, 05:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2025, 05:44 PM przez tasior55.)
![]() Czy ty chcesz żeby tu się wyświetlały te pliki .strm ? W moim przypadku są to jak tele napisał opakowania .strm po wybraniu takiego opakowania fanfilm zaczyna przeszukiwać źródła w celu przedstawienia wyniki Budowa pliku .strm
@Kasio
Hmm, A czy możesz na Tym swoim prywatnym serwerze (to w sieci lokalnej czy niekoniecznie?) udostępnić jakoś folder aby go podmontować w Kodi? Coś jak SMB czy FTP? Wówczas można w FF wskazać dodatkowy folder, który ma być przeszukiwany. Gorzej, jak będziesz miał więcej takich swoich serwerów, bo na ten moment nie jest przewidziane dodanie większej ilości folderów w Ustawieniach FF. A jak stworzyłeś te pliki strm? Ręcznie? Czy jakimś pluginem?
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Otwieram FanFilm klikam Szukaj/Filmy/ [Nowe szukanie] wpisuje tytuł np Titanic ,wyświetla sie lista filmów z tytułem Titanic Titanic 1997 Titanic II Titanic 666 S.O.S Titanic itd.. Klikam pierwszy od góry Titanic (1997) i FF zaczyna szukac (mam ten film Titanic.strm go w bibliotece video kodi i w ustawieniach FF przypisana scieżke do tej biblioteki) i pokazuje tylko linki do serwerów vidoza,filman,voe,ekinotv,filmowo ,nie pokazuje źródła w Biblioteka tak jak w przypadku gdy mam dodany mp4
23-03-2025, 06:01 PM
REKLAMA:
23-03-2025, 06:19 PM
Tak czytając to co jest tu: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. wydaje mi się, że w pliku chyba brakuje czegoś... Jako że przykładowy link z tego przykładowego pliku .strm posiada w sobie port "8880", to czy w samym pliku przed linkiem nie powinien znaleźć się zapis #KODIPROP?
Przed: Po:Tak sobie gdybam, bo męczył mnie ten port w adresie (chciałem go sprawdzić czy u mnie odpali, ale chyba nie mam "uprawnień", bo przeglądara sobie wisi na ładowaniu ). A no i ten wpis "Po:" jest przykładem, czy zdziała, tego nie wiem, bo jest przeróbką przykładu z rtsp z linku do wiki.
23-03-2025, 07:10 PM
Nie wiem czy jest potrzbny #KODIPROP:http_transport=tcp czy nie ,mi śmiga bez tego ,link strm to przyklad, a TvTrwam tak dołem żeby było śmieszniej
Na razie zainstalowałem wtyczkę Global Search i pięknie szuka w bibliotece wszystkie formaty plików.
23-03-2025, 08:51 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2025, 09:00 PM przez manieKMP.)
O, to całe szczęście, bo już myślałem, że na brzyby perma-banana dostałem i nawet pieczarek nie będę mógł szamać...
![]() PS. ResolveURL właśnie dostał update 5.1.164 (to tak przy okazji i jednorazowo, bo kodi mi właśnie "zaśpiewało" ).Podziękowali: arkady1964 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|