Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Te pliki z postu 793 po jednorazowym zaktualizowaniu przy nowszej wersji aktualizują sie już same? - nie mam tego jak sprawdzić bo jestem chwilę poza domem Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

(14-05-2025, 11:44 AM)ManyPL napisał(a): Te pliki z postu 793 po jednorazowym zaktualizowaniu przy nowszej wersji aktualizują sie już same? - nie mam tego jak sprawdzić bo jestem chwilę poza domem Smile

Oczywiście, że NIE  Shy

Podziękowali: ManyPL
Odpowiedz
(14-05-2025, 11:49 AM)Toov napisał(a):
(14-05-2025, 11:44 AM)ManyPL napisał(a): Te pliki z postu 793 po jednorazowym zaktualizowaniu przy nowszej wersji aktualizują sie już same? - nie mam tego jak sprawdzić bo jestem chwilę poza domem Smile

Oczywiście, że NIE  Shy
Dzięki za info - czyli co jakiś czas ściagnąć nowe i zaktualizować Smile
Odpowiedz
(14-05-2025, 11:52 AM)ManyPL napisał(a):
(14-05-2025, 11:49 AM)Toov napisał(a):

Oczywiście, że NIE  Shy
Dzięki za info - czyli co jakiś czas ściagnąć nowe i zaktualizować Smile

Tak. 
...i śledzić ten wątek.
1
Odpowiedz
Ale nadal nei można z widgetu oznaczyć jako obejrzany

(11-05-2025, 03:23 PM)darek1111 napisał(a): boah, mega wielkie dzieki! Fajnie jest moc odpalic znowu film prosto z widzetu a nie musiec wyszukiwac go manualnie <3

Niechaj w zdrowiu i pieniadzach bedzie Ci wynagrodzone! <3

(11-05-2025, 06:11 AM)Jmno napisał(a): Witam  posiadam zmodyfikowana wersja ff od tele  przez chat gpt  dodane nowe opcje w GUI i każdy możliwy znak np.wszystkie rodzaje zawiasów klamrowych frazy wskazujące na wersję kinową i także filtruje zakodowane inne języki oprócz pl. Są na stałe w kodzie.A nowe ustawienie nią w GUI to
Szukaj tylko MKV, MP4 jeśli zaznaczymy w GUI np MKV są tylko przepuszczane MKV jeśli przejdą pozostałe filtry  ale darmowe linki są usuwane
Drugie ustawienie to precyzyjne ustawienia progu  minimalna ilość gb dla rozdzielczość i osobno dla filmów i seriali

Do kompletu dodałem max giga 

Czyli filmy 4k minimum gb wpisujemy np 10 
 MAX 23 
Itd. dla full HD też 

Działają we wszystkich blokach 
showItems, getFilteredItems, sourcesDirect, for item in items, try, if, continue

A, wiesz jak zrobić aby usunąć zbędne, opcje w menu po przytrzymanou na danym filmie? Jak mamy np dodaj, do ulubionych, zaznacz jako obejrzane itp?
Odpowiedz
(15-05-2025, 08:58 AM)Adek89 napisał(a): Ale nadal nei można z widgetu oznaczyć jako obejrzany

(11-05-2025, 03:23 PM)darek1111 napisał(a): boah, mega wielkie dzieki! Fajnie jest moc odpalic znowu film prosto z widzetu a nie musiec wyszukiwac go manualnie <3

Niechaj w zdrowiu i pieniadzach bedzie Ci wynagrodzone! <3

(11-05-2025, 06:11 AM)Jmno napisał(a): Witam  posiadam zmodyfikowana wersja ff od tele  przez chat gpt  dodane nowe opcje w GUI i każdy możliwy znak np.wszystkie rodzaje zawiasów klamrowych frazy wskazujące na wersję kinową i także filtruje zakodowane inne języki oprócz pl. Są na stałe w kodzie.A nowe ustawienie nią w GUI to
Szukaj tylko MKV, MP4 jeśli zaznaczymy w GUI np MKV są tylko przepuszczane MKV jeśli przejdą pozostałe filtry  ale darmowe linki są usuwane
Drugie ustawienie to precyzyjne ustawienia progu  minimalna ilość gb dla rozdzielczość i osobno dla filmów i seriali

Do kompletu dodałem max giga 

Czyli filmy 4k minimum gb wpisujemy np 10 
 MAX 23 
Itd. dla full HD też 

Działają we wszystkich blokach 
showItems, getFilteredItems, sourcesDirect, for item in items, try, if, continue

A, wiesz jak zrobić aby usunąć zbędne, opcje w menu po przytrzymanou na danym filmie? Jak mamy np dodaj, do ulubionych, zaznacz jako obejrzane itp?

Nigdy nie ma zbędnych opcji, są tylko te których nie używamy - wiem co mówię bo jestem programistą Smile Pdoseślij mi na pw link do instalki ff której używsz oraz zdjęcie co chcesz usunąć to powiem Ci gdzie znajdują się te opcje.
Odpowiedz
REKLAMA:

Używam najnowszego moda FF od tele. W informacjach o filmach nie wyświetlają się oceny, gatunek, kategoria wiekowa, czas trwania. Z serialami nie ma takiego problemu. Czy obserwujecie u siebie takie "zjawisko"?
Odpowiedz
I znów mamy "powtórkę z rozrywki" Filman_API (premium) - "Błąd serwera 522" i dobrze że mamy już alternatywę "na ciasteczkach" za co oczywiście jeszcze raz dziękujemy KOLEDZE TELE!!! Smile
Odpowiedz
(15-05-2025, 04:27 PM)Piratex napisał(a):
(15-05-2025, 08:58 AM)Adek89 napisał(a): A, wiesz jak zrobić aby usunąć zbędne, opcje w menu po przytrzymanou na danym filmie? Jak mamy np dodaj, do ulubionych, zaznacz jako obejrzane itp?

Nigdy nie ma zbędnych opcji, są tylko te których nie używamy - wiem co mówię bo jestem programistą Smile Pdoseślij mi na pw link do instalki ff której używsz oraz zdjęcie co chcesz usunąć to powiem Ci gdzie znajdują się te opcje.

Wydaje mi się, że Adek89 ma na myśli domyślne dla Kodi opcje menu kontekstowego.
Przynajmniej to co wymienił jako przykład wyświetla się dla źródeł, a jeśli dobrze kojarzę, to w tym wypadku wszystkie elementy od "Odtwórz" w dół, wraz z tą opcją, należą właśnie do Kodi (dwie pierwsze są dodane przez wtyczkę, jedna to "naprzemienna" (nie)odtwarzanie z ISA, zależna od ustawień, druga to opcja pobierania, a potem jest już "Odtwórz").
Z tego co mi wiadomo, to takich elementów, które samo Kodi wyświetla, nie da się usunąć/ukryć, a z pewnością nie w FF.
No chyba że będzie się ingerować w samo Kodi (apk dla andka), bo jest to zakodowane "na twardo". Wink aktualizcja przywróciłaby pierwotny stan rzeczy

Ale może o czymś nie wiem (i internety też) i dodano możliwość by np. wstawić te rzeczy w skórkę i nadać im coś w stylu "visibility=false". Albo dodatkowy kod w samym dodatku (tu FF) miałby możliwość ukrywania elementów jakie Kodi wyświetla "przy okazji".

Czytałem za to, że ktoś kombinował z plikami lokalizacyjnymi i usuwał z nich nazwy danych elementów. Niestety nie pochwalił się wizualnymi wynikami (screen), więc sądzę że takowe elementy menu i tak się pojawiały w "normalnych" rozmiarach (brak zmiany wysokości elementu po usunięciu wartości/nazwy etykiety), ot taki bezimienny "pustak". Wink
1
Odpowiedz
(15-05-2025, 10:33 PM)steve4 napisał(a): I znów mamy "powtórkę z rozrywki" Filman_API (premium) - "Błąd serwera 522" i dobrze że mamy już alternatywę "na ciasteczkach" za co oczywiście jeszcze raz dziękujemy KOLEDZE TELE!!! Smile
Dziwne bo u mnie źródło Filman API (premium) działa bez problemu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości