Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
@Adek89  - Jak bardzo chciałbym Ci pomóc to niestety nie pomogę - Rozumiem że w pewnych crackach może się pojawić virus i być błędnie odczytywany przez system, ale aby był on we wtyczce do kodi?  FanFilmie? 

[Obrazek: jaXWSiD.jpeg]

(16-05-2025, 09:44 AM)Croton napisał(a):
(15-05-2025, 10:33 PM)steve4 napisał(a): I znów mamy "powtórkę z rozrywki" Filman_API (premium) - "Błąd serwera 522" i dobrze że mamy już alternatywę "na ciasteczkach" za co oczywiście jeszcze raz dziękujemy KOLEDZE TELE!!! Smile
Dziwne bo u mnie źródło Filman API (premium) działa bez problemu.

Bo to api działa jak chce, raz działa, a czasem nie Tongue  @steve4 zapamiętam sobie xD
Odpowiedz
REKLAMA:

(16-05-2025, 10:07 AM)Piratex napisał(a):
(15-05-2025, 10:33 PM)steve4 napisał(a): I znów mamy "powtórkę z rozrywki" Filman_API (premium) - "Błąd serwera 522" i dobrze że mamy już alternatywę "na ciasteczkach" za co oczywiście jeszcze raz dziękujemy KOLEDZE TELE!!! Smile

Bo to api działa jak chce, raz działa, a czasem nie Tongue  @steve4 zapamiętam sobie xD
OK. niech będzie, że tym razem może lekko spanikowałem i się pośpieszyłem z tą diagnozą, ale faktem jest że często jak API pada to wtedy i kilka dni potrafi nie działać. Cieszmy się więc, że tym razem było to chwilowe niedomaganie! Smile
Odpowiedz
(16-05-2025, 10:07 AM)Piratex napisał(a): @Adek89  - Jak bardzo chciałbym Ci pomóc to niestety nie pomogę - Rozumiem że w pewnych crackach może się pojawić virus i być błędnie odczytywany przez system, ale aby był on we wtyczce do kodi?  FanFilmie? 

[Obrazek: jaXWSiD.jpeg]

Bo to api działa jak chce, raz działa, a czasem nie Tongue  @steve4 zapamiętam sobie xD
tak, swiezo pobrane pliki dalem
Odpowiedz
@tele Jakich portów używa wtyczka filman oprócz 443 ?? Prosiłbym o podanie wszystkich portów...
Odpowiedz
(16-05-2025, 09:20 PM)fightern napisał(a): @tele  Jakich portów używa wtyczka filman oprócz 443 ?? Prosiłbym o podanie wszystkich portów...

443 to https:// więc analogicznie port 80 idzie dla http://
Odpowiedz
(01-05-2025, 09:43 AM)tele napisał(a): dorobienie historii wyszukiwanych osób (ktoś jakiś czas temu o to pytał)

Dzięki!

@tele
Jako "next request" proponuje dodanie do FF obslugi wtyczki MediaFusion (external).

[Obrazek: 5OMosYW.png][Obrazek: KOCqInz.png][Obrazek: xfvYFHW.png][Obrazek: YKcQSgv.png]
1
Odpowiedz
REKLAMA:

(17-05-2025, 10:18 AM)kocur napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
@tele
Player MediaFusion dla TMDB Helper:

mediafusion.select.json
{
  "name": "MediaFusion Select",
  "plugin": "plugin.video.mediafusion",
  "api_language": "en-US",
  "priority": 100,
  "is_resolvable": "false",
  "assert": {
	"search_movie": [
	  "imdb"
	],
	"search_episode": [
	  "imdb",
	  "season",
	  "episode"
	]
  },
  "search_movie": "plugin://plugin.video.mediafusion/?action=get_streams&catalog_type=movie&video_id={imdb}",
  "search_episode": "plugin://plugin.video.mediafusion/?action=get_streams&catalog_type=series&video_id={imdb}:{season}:{episode}"
}

Podziękowali: arkady1964
2
Odpowiedz
Tak sobie teraz myślę - w sumie nie wiem, czy jest sens dodawać do FF uruchamianie wtyczki MediaFusion.
I czy w ogóle warto dalej rozbudowywać FF?

Wtyczka TMDBHelper na tyle się rozwinęła, że przejęła połowę, jak nie większość funkcjonalności FF.
FF może pełnić rolę tylko do wyszukiwania źródeł.

Czyli do TMDBhelpera podpinamy sobie wybrane scrapery (playery - tak to się tam nazywa) jakie chcemy i mamy fajnie działający kombajn.

Podziękowali: Toov
1
Odpowiedz
(17-05-2025, 05:32 PM)tele napisał(a): Tak sobie teraz myślę - w sumie nie wiem, czy jest sens dodawać do FF uruchamianie wtyczki MediaFusion.
I czy w ogóle warto dalej rozbudowywać FF?

Wtyczka TMDBHelper na tyle się rozwinęła, że przejęła połowę, jak nie większość funkcjonalności FF.
FF może pełnić rolę tylko do wyszukiwania źródeł.

Czyli do TMDBhelpera podpinamy sobie wybrane scrapery (playery - tak to się tam nazywa) jakie chcemy i mamy fajnie działający kombajn.
 Ja uważam, że jest sens rozwijać. Naprawdę robisz kawał dobrej roboty. Ta wtyczka jest najlepsza do korzystania z polskich źródeł. Dodatkowo można pobierać w formacie mp4. Uważam, że jest sens rozwijać.

Podziękowali: arkady1964
3
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: senac, 1 niewidocznych użytkowników, 2 gości