Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Oczywiście ze jest sens stary rozwijaj to dalej

Podziękowali: arkady1964
3
Odpowiedz
REKLAMA:

FF ma taki potencjał, że nawet bym nie pomyślał o tym aby zaprzestać jego rozwijania ? a przy okazji chciałem zapytać o taką w sumie pierdołe, czy Wam również za każdym razem wyskakuje błąd 403 ze źródła Zalukaj?
Odpowiedz
Bardzo często wyskakuje ten błąd i w FF i w przeglądarce tak samo.

Wysłane z mojego 2409BRN2CY przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(17-05-2025, 10:18 AM)kocur napisał(a): Jako "next request" proponuje dodanie do FF obslugi wtyczki MediaFusion (external).

Wersja do testów pod tym kątem.
Ja nie mam takiej wtyczki - robiłem w ciemno.

INFORMACYJNIE:
W kodzie FanFilm nie zaimplementowałem obsługi torrentów - jest to tylko odnośnik do wtyczki MediFusion, jeśli jest ona w ogóle u kogoś zainstalowana w Kodi. To wtyczka MediaFusion zajmuje się wyszukiwaniem i obsługą torrentów.
Współpraca FanFilm z MediaFusion jest taka sama jak TMDB Helper'a z MediaFusion.
Nie wiem, na ile korzystanie z wtyczki MediaFusion jest bezpieczne, czy ona również coś wysyła z naszego komputera, czy tylko pobiera. Ja osobiście nie korzystam z żadnych torrentów.

Podziękowali: pras_pp, arkady1964, sirtrusek
2
2
1
1
1
1
Odpowiedz
@tele
No i elegancko!
Dzięki!!!

[Obrazek: t6aXKU5.jpeg][Obrazek: Fy0X3dB.png][Obrazek: 2NQSDPp.png]

Podziękowali: arkady1964
1
1
Odpowiedz
Co to media fusion daje?
Odpowiedz
REKLAMA:

oprócz tego co już mamy to dodatkowe źródła z torrentów (tutaj dochodzą także w rozdzielczości 4K)
takie Stremio w Kodi
Odpowiedz
Ktoś podpowie jak dobrze skonfigurowac to Mediafusion?
Odpowiedz
(19-05-2025, 05:37 PM)gzenio22 napisał(a): Ktoś podpowie jak dobrze skonfigurowac to Mediafusion?

Też, jestem ciekawy.
Odpowiedz
(19-05-2025, 05:52 PM)Adek89 napisał(a):
(19-05-2025, 05:37 PM)gzenio22 napisał(a): Ktoś podpowie jak dobrze skonfigurowac to Mediafusion?

Też, jestem ciekawy.
Ja podłączyłem to pod Realdebrid.

Wchodzicie w ustawienia mediafusion - autoryzacja Realdebrid i niżej język polski zostawiłem tylko i wszystko.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości