Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
@Adek89 
Ponieważ nie podałeś żadnego tytułu, wybrałem sobie dla przykładu film "SONIC 3".
Znalazło mi 4 źródła, w tym okazało się, że 2 z nich są nawet z dźwiękiem 5.1 (rzadkość na takich serwisach)
Wszystkie się u mnie odtwarzają.
Inny film, "Świat w płomieniach" także odtwarza się bez problemów.
Odpowiedz
REKLAMA:

(20-06-2025, 09:05 AM)tele napisał(a): @Adek89 
Ponieważ nie podałeś żadnego tytułu, wybrałem sobie dla przykładu film "SONIC 3".
Znalazło mi 4 źródła, w tym okazało się, że 2 z nich są nawet z dźwiękiem 5.1 (rzadkość na takich serwisach)
Wszystkie się u mnie odtwarzają.
[Obrazek: LciFnjLl.jpeg]

Inny film, "Świat w płomieniach" także odtwarza się bez problemów.
[Obrazek: HgDf4pEl.jpeg]
A, widzisz, sory, nie myślałem że, to, może, od, filmu zależeć. Serial wensdey czy jak, to yam, się pisze.
Odpowiedz
(20-06-2025, 09:46 AM)Adek89 napisał(a): A, widzisz, sory, nie myślałem że, to, może, od, filmu zależeć. Serial wensdey czy jak, to yam, się pisze.

Z tym serialem rzeczywiście jest problem.

EDIT:
Dziś działa.
[Obrazek: xncdCe9l.jpeg]
Odpowiedz
u was też nie wyszukuje źródeł z filmana ? od 3 dni wyrzuca mi filman_api błąd serwera [522]
Odpowiedz
No niestety.
Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz taka sytuacja.
Trzeba czekać - albo ktoś od Filmana musi coś naprawić, albo to jakiś egzotyczny serwer, na którym się opierają, w końcu ogarnie się.
Odpowiedz
Cześć 
Wczoraj przy próbie oglądania serialu Ocaleni - odcinek 4 wyskoczyło kilka linków.
Pierwsze dwa z "Obejrzyj.to PL Lektor i Napisy" - a język angielski i brak napisów. Coś może mam zmienić u ustawieniach żeby lektor mówił po polsku ?? Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

Tam często jest tak, a miałeś możliwość przełączania ścieżki dźwiękowej? Zazwyczaj w takim przypadku są dwie. Często też na linkach z obejrzyj.to nie mam dźwięku np i muszę kliknąć przez odtwarzaniem danego odcinka nie odtwarzaj przez ISA i wtedy wraca wszystko do normy.

Wysłane z mojego 2409BRN2CY przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Nie było możliwości zmiany ścieżki. Wypróbuję wieczorem "nie odtwarzaj przez ISA"
Odpowiedz
(30-06-2025, 08:20 AM)rafki79 napisał(a): Nie było możliwości zmiany ścieżki. Wypróbuję wieczorem "nie odtwarzaj przez ISA"
Tylko wtedy nie ma możliwości przewijania, bynajmniej u mnie na dwóch urządzeniach ?
Odpowiedz
a czy u was działa przewijanie w filmach z cda premium ? u mnie po przewinięciu się zawiesza i po chwili zamyka player, kiedyś działało normalnie, czasami nawet wgl nie chce odpalić filmu z cda premium
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości