Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(11-08-2025, 05:58 AM)tele napisał(a): Te numerki to ilości odcinków danego serialu.
W zależności od skórki, mogą to być obejrzane odcinki lub nie obejrzane. To skórka decyduje co wyświetlić i czy w ogóle. FF dostarcza tylko informacje.
O to fajna funkcja trzymaj tak dalej piona
Odpowiedz
REKLAMA:

(11-08-2025, 01:01 PM)burza501 napisał(a): Jak już przy wtyczkach jesteśmy, to czy warto odinstalowywać wtyczkę typu e-kino czy Filman skoro i tak chyba da się uruchomić z tych źródeł bez instalacji tych wtyczek...chyba że je mam a i tym nie wiem, bo jak wchodzę we wtyczki wideo to widzę tylko FanFilm

Ty się mną nie sugeruj.
Ja mam różne wersje do testów, które sobie czasami włączam bądź wyłączam i wcale z nich nie muszę korzystać.
Odpowiedz
(11-08-2025, 03:07 PM)tele napisał(a):
(11-08-2025, 01:01 PM)burza501 napisał(a): Jak już przy wtyczkach jesteśmy, to czy warto odinstalowywać wtyczkę typu e-kino czy Filman skoro i tak chyba da się uruchomić z tych źródeł bez instalacji tych wtyczek...chyba że je mam a i tym nie wiem, bo jak wchodzę we wtyczki wideo to widzę tylko FanFilm

Ty się mną nie sugeruj.
Ja mam różne wersje do testów, które sobie czasami włączam bądź wyłączam i wcale z nich nie muszę korzystać.

Ok, wszytko jasne Smile
Odpowiedz
filman_api chyba już całkiem umarło Sad od ponad tygodnia się nie ogarnęło
Odpowiedz
A apka, która działa(ła) na bazie tego niby dalej jest na stronie do pobrania:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(08-08-2025, 05:50 PM)artmiecz napisał(a): W odrzuconych źródłach jeżeli odrzuci ze względu na 4K (włączony filtr) to nie koloruje tytułu na czerwono jeżeli jest błędny np. w Fight Club TB7 (97 pozycji błędnych tytułów) 5 szt 4K błędny tytuł a na czerwono tylko 4K.

A w ramach dodatkowych wyzwań może zrobić opcje wyboru co ma pokazywać w odrzuconych np. ze względu na rozmiar, jakość, dopasowanie tytuł, - gdybym miał wybór zostawił bym sobie teraz tylko rozmiar i jakość, bez tych tytułów typu Ogniem i Mieczem, List w butelce, film o Facecie w łódce itp...

Przyjąłem, że jeśli 1 warunek jest spełniony kwalifikujący do odrzucenia , to pozostałych już nie sprawdzam. Co za różnica który , ważne że źródło jest niechciane.

Dodam, że u siebie wyłączyłem rejestrowanie niepasujących w całości tytułów. Zdaje się na algorytm zaszyty w kodzie. Dzięki temu nie mam setki pozycji do sprawdzania że odrzucone.
1
Odpowiedz
REKLAMA:

(11-08-2025, 05:51 PM)tele napisał(a): Dodam, że u siebie wyłączyłem rejestrowanie niepasujących w całości tytułów. Zdaje się na algorytm zaszyty w kodzie. Dzięki temu nie mam setki pozycji do sprawdzania że odrzucone.

Przy wyłączonym rejestrowaniu niepasujących w całości tytułów problemu nie ma, to prawda. Ja także zwykle mam wyłączone, natomiast przy niektórych tytułach gdzie jest mało źródeł czasami mam nadzieje że algorytm się pomylił, ale fakt rzadko się myli Smile
Odpowiedz
(12-08-2025, 12:26 PM)artmiecz napisał(a):  ... że algorytm się pomylił, ale fakt rzadko się myli Smile

Ja go pisałem.

Podziękowali: artmiecz
1
Odpowiedz
(11-08-2025, 09:58 AM)tele napisał(a): Nie niestety, co do rozdzielczości (często nazywanej zamiennie jakością), to też to zauważyłem nie raz.
Przyglądałem się temu problemowi.
Większość stron określa jakość jak "wysoka", co raz może oznaczać 720p a czami 1080p.
U Filmana w ogóle nie ma określeń 1080 (wg opisów na stronie), bo najwyższe u nich to 720 (niby 1080 zarezerwowali dla premium)
Dlatego bez faktycznego odpalenia źródła nie można poznać faktycznej jakości.
Przy niektórych oznaczeniach daję gwiazdki, jak z góry wiem, że nie ma pewności.
Po za tym raz pokazuje źródło filmy online w danym odcninku, a raz nie pokazuje... (czas wyszukiwania źródeł ustawiłem na maksymalny). Czyli jak wyszukuje np. dany odcinek to raz wyszuka źródło filmy online, ale jak się cofnę i ponownie wyszukam ten sam odcinek to często nie ma tego źródła. Czasami trzeba po kilka razy wyszukiwać by znalazło to źródło...
Odpowiedz
Podaj przykład, czyli
Tytuł, numer sezonu, odcinka.
Sprawdzę u siebie.
Może trzeba też zerknąć w log, czy jakiś komunikat błędu się nie pojawia.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości