Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(15-08-2025, 05:00 PM)tele napisał(a): @burza501 
A tam to chyba Kodi zarządza i też trzeba włączyć w ustawieniach Kodi możliwość usuwania plików.

[Obrazek: 2w8F4bIl.jpeg]
Mądrego to warto posłuchać, jest jak mówisz. Dzięki Wink
Odpowiedz
REKLAMA:

Mam trochę banalne pytanie, ale próbuje konfigurować kodi na różne sposoby i żaden nie przynosi skutku. Chodzi mi o to, żeby wyszukiwało filmy bez lektora z napisami. Próbowałem w ustawieniach ogólnych zamienić język źródeł na Angielski, ale wtedy wyszukuje mi tylko ze źródła telepisodes i żadne z nich nie działa. Doradzi ktoś coś w tym temacie?
1
Odpowiedz
Cześć tele czy mógłbyś wysłać mi aktualny mod do fanfilmu mój adres mail danielo30@wp.pl cały zestaw włacznie z fanfilmem oryginalnym bo coś mi nie wychodzi .

Próbowalem bete zrobić ale szczerze jest gorsza niż ta modyfikowana wiecej żródeł znajduje .
Odpowiedz
Nie wychodzi Ci instalacja moda, a beta znajduje mniej źródeł?
Bardzo, bardzooo ciekawe. Prosiłbym o podanie przykładu w celu weryfikacji.
Odpowiedz
Witam  mam takie pytanie czy we wtyczce fanfilm nie znajdule  już w ogóle  zródła z fanfilm.cc
albo jest jakaś możliwość o której nie wiem mam wgraną aktualizację FF_2024_TURBO_(2025-07-29)_aktualizator.zip 
pozdrawiam
Odpowiedz
A wczoraj Ci odpisałem w wątku wtyczki filman i sprawa ze źródłami filmana w fanfilm wygląda tak samo co chyba jest logiczne (z "darmowymi"). Ze źródłami premium filmana (API) wygląda, że serwis temat olał bo nie działają już że trzy tyg. I o tym wszystkim już było pisane...
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Wersja, w której poprawione zostały wszystkie wyłapane do tej pory błędy.

Jak ktoś jeszcze korzysta z tej linii, to proszę.

Dziś zdjęta blokada na Fllman
Zadziały moje stare dane autoryzacyjne z początku kwietnia.

[Obrazek: d7QM88zl.jpeg]

Podziękowali: LukasS
1
Odpowiedz
Czym jest ciasteczko cf_clearance przy Filman? Wszystko działa bez wpisywania tego ciasteczka ale czy jest w jakoś przypadkach potrzebne i gdzie je znaleźć?
Odpowiedz
(16-08-2025, 12:55 PM)burza501 napisał(a):
Cytat:Dziś zdjęta blokada na Fllman
Zadziały moje stare dane autoryzacyjne z początku kwietnia.

Czym jest ciasteczko cf_clearance przy Filman? Wszystko działa bez wpisywania tego ciasteczka ale czy jest w jakoś przypadkach potrzebne i gdzie je znaleźć?

Dziś nie jest potrzebne, ale kto wie?

P.S. Jak robisz odpowiedzi, to wykasowuj niepotrzebne elementy, przede wszystkim obrazki, bo robi się niepotrzebnie "choinka".
Jeśli odpowiadasz na poprzedni post, to bardzo rzadko potrzebne jest cytowanie, chyba, że chcesz podkreślić lub odnieść się tylko do jakiegoś fragmentu. Bo inaczej zobacz jak to dziwne wszystko wygląda, a mogłoby lepiej, schludniej.
Odpowiedz
Ok, faktycznie. Zastosuje się do tego. Wracając do mojego pytania gdyby było potrzebne to dodatkowe ciasteczko to gdzie je znaleźć? Bo widzę, że w CDA-HD też jest potrzebne
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: dominsz, 1 gości