Tak, do tego serwisu jest potrzebne.
Najlepiej z narzędzi deweloperskich przeglądarki (nie da się poprzez wpisanie komendy).
Najlepiej z narzędzi deweloperskich przeglądarki (nie da się poprzez wpisanie komendy).
|
FanFilm - modyfikacja tele
|
|
Tak, do tego serwisu jest potrzebne.
REKLAMA:
16-08-2025, 02:17 PM
![]() Niestety u mnie takie ciasteczko się nie pojawia. Metoda "Inspektor" na androidzie.
16-08-2025, 02:32 PM
Hmm, na Androidzie to nie tak prosto.
A nie masz w domu jakiegoś laptopa? To ciasteczko ma specjalna flagę, co czyni je niedostępnym dla standardowych poleceń JavaScript, dlatego najlepiej jak przeglądarka je pokaże. Podziękowali: arkady1964
16-08-2025, 02:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2025, 02:39 PM przez manieKMP.)
(16-08-2025, 02:17 PM)burza501 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
16-08-2025, 02:46 PM
Zaś dla chrome na kompie:
Cookie-editor: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
16-08-2025, 03:01 PM
![]() Właśnie wrzuciłem na pokład ale również nie wyświetla tego ciastka. REKLAMA:
16-08-2025, 03:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2025, 03:26 PM przez manieKMP.)
Dziwne.
A nie masz go gdzieś dalej (może trzeba przewinąć, bo się gdzieś na dole ukryło), bo jakoś sproro wpisów do rozwinięcia widzę. U mnie się tylko ten "cf" wyświetla (screen, po rozwinięciu wpisu), z tym że ja to dopiero dziś sprawdziłem dla tej witryny. ![]() Może "czyszczenie" danych dla tej witryny pomoże.
16-08-2025, 03:34 PM
Cytat:Zaś dla chrome na kompie: Na kompie to wystarczy klawisz F12 nacisnąć w przeglądarce i nie trzeba żadnych dodatków.
16-08-2025, 04:16 PM
Wiem - ale laikowi będzie łatwiej przefiltrować niż szukać w narzędziach.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
16-08-2025, 05:07 PM
(16-08-2025, 02:32 PM)tele napisał(a): Hmm, na Androidzie to nie tak prosto.Myślałem, że musi być to skopiowane z urządzenia na którym się będzie korzystać, ale już wiem, że nie musi. Zrobiłem jak zaleciłem i skopiowałem agenta i ciasteczko z komputera jednak tak czy siak nie znajduje mi źródeł z CDA HD. Olać to są inne źródła które działają
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|