Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
@burza501
Owszem, nie musi to być to samo urządzenie (chyba)
Raczej na pewno powinno być w tej samej sieci.
Albo coś źle skopiowałeś, albo filmu czy serialu, którego szukasz akurat nie ma w tym serwisie.
Możesz też dać log - sprawdzimy, czy masz dostęp do strony, czy jednak dalej jest blokada. Bez logu, to znów zgadywanka.
Odpowiedz
REKLAMA:

Posiłkowałem się gwiezdnymi wojnami które Tobie wyszukało na CDA HD jak będę miał chwilę to wrzucę login
Odpowiedz
(16-08-2025, 12:02 PM)tele napisał(a): Wersja, w której poprawione zostały wszystkie wyłapane do tej pory błędy.

Jak ktoś jeszcze korzysta z tej linii, to proszę.

Dziś zdjęta blokada na Fllman
Zadziały moje stare dane autoryzacyjne z początku kwietnia.

[Obrazek: d7QM88zl.jpeg]

Dzięki wielkie. Super to działa i nie wiem do końca czy to kwestia akurat tej wersji - ale pierwszy raz od kilku lat pojawiły mi sie na liście źródła z zaluknij... mam nadzieję że na dłużej Wink
1
Odpowiedz
(16-08-2025, 05:23 PM)burza501 napisał(a): Posiłkowałem się gwiezdnymi wojnami które Tobie wyszukało na CDA HD jak będę miał chwilę to wrzucę login
Nie wszystkie gwiezdne wojny ci na tej wersji znajdzie. Cdahd używa niestandardowych tytułów dla niektórych części czy seriali z uniwersum SW (może nie tyle co niestandardowych co nie występujących w TMDb). W becie ff mamy to już ogarnięte słownikiem wspólnym dla kilku scraperów.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Szukałem konkretnie tego samego co tele gwiezdne wojny część 4 Nowa nadzieja.

Ok, ogarnięte z kompa, ale powiem tak...na chrome pokazywało mi zupełnie innego userAganta i zupełnie inne ciasteczko niż w przeglądarce Firefox. Dopiero jak skopiowałem wszytko z Firefox to zadziałało i zaczęło wyszukiwać źródła CDA HD. Nie mam pojęcia dlaczego tak, ale się może komuś przydać taka informacja Smile
1
Odpowiedz
Dlatego ja używam Firefoxa Wink
Odpowiedz
REKLAMA:

(16-08-2025, 09:08 AM)burza501 napisał(a): Mam trochę banalne pytanie, ale próbuje konfigurować Kodi na różne sposoby i żaden nie przynosi skutku.
Chodzi mi o to, żeby wyszukiwało filmy bez lektora z napisami.
Próbowałem w ustawieniach ogólnych zamienić język źródeł na Angielski, ale wtedy wyszukuje mi tylko ze źródła telepisodes i żadne z nich nie działa.
Doradzi ktoś coś w tym temacie?

Sprawdź tę wersję.

Zajrzyj do Ustawień wtyczki ("Filtry źródeł") i wybierz co preferujesz.

[Obrazek: aPeKSuFl.jpeg]

[Obrazek: 94kdksul.jpeg]
Odpowiedz
No i o to chodziło Smile Dzięki. Fajnie, że tak szybko działasz, to się szanuje, mamy wiele wspólnego (oszołom - bez urazy, w moim słowniku to komplement) Smile
1
Odpowiedz
Ja to tak zrobiłem tą wtyczkę od Pana Tomka było mi łatwiej By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. znalazłem bez problemu skopiowałem całe to coś a było tego wysłałem do Panienki na whtsapa, a potem skopiowałem z telefonu tę wiadomość i wkleiłem a za pomocą "kore", a reszta tak samu z userAgent. Na firefoxach i tych innych do tego wtyczkach mi się nie wyszukiwało...i udało się. Pozdrawiam, chyba że ma ktoś lepszy sposób jak to ogarnąć bo te wtyczki mi nie szukają na andku tego jeszcze raz Pozdrawiam

Podziękowali: tele
Odpowiedz
Od Andka to @manieKMP . On używa tabletu na co dzień, więc przetarł jest wiele szlaków w tym systemie.
Choć on pisał, że u niego działało.
Może to też kwestia wersji systemu. Google co raz więcej ograniczeń wprowadza wraz z kolejnymi wersjami. Stąd mogą się też brać różnice, że u jednego działa, a u innego już nie chce.
Ale fajnie że podzieliłeś się swoim sposobem.
Pomagajmy sobie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości