Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Widzę, że @tele zrobił screena z Firefoxa v. 115 (wątek By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.)
W najnowszej wersji Firefoxa - 142.0, narzędzia deweloperskie wyglądają tak:

[Obrazek: BaNWvFdl.png]

Zawartość ciasteczek najlepiej odczytać z zakładki dane.
Odpowiedz
REKLAMA:

@Piotr.W
To screen konsoli wygenerowanej przez dodatek Eruda By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

(22-08-2025, 09:35 AM)deco164 napisał(a): Dziękuję i przepraszam za kłopot.

Teraz się zorientowałem że dałem screen z innego dodatku niż prosiłeś - czemu nie napisałeś mi, że to nie to?
Odpowiedz
(22-08-2025, 02:52 PM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

(22-08-2025, 09:35 AM)deco164 napisał(a): Dziękuję i przepraszam za kłopot.

Teraz się zorientowałem że dałem screen z innego dodatku niż prosiłeś - czemu nie napisałeś mi, że to nie to?
Myślałem że masz inną wersję dodatku. Teraz spostrzegłem że to z Windowsa w ogóle. Mi chodziło o mobidevtools z forka Firefox ale w wersji na Androidzie. A tam to już w ogóle idzie się pogubić

Wysłane z mojego 2409BRN2CY przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
@deco164 
[Obrazek: Oxmihn5l.png]
Odpowiedz
Czyli mój telefon coś zniekształca [Obrazek: 9e065438c4e9e20570c7225d754bcacd.jpg]

Wysłane z mojego 2409BRN2CY przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
U mnie nie działają źródła z cda-hd, mimo wrzucenia cf. Wyświetla komunikaty: "Nieprawidłowa odpowiedz serwera:403" i "Strona schowana obecnie za Cloudflare".
Cf wyciągnięte z firefoxa na androidzie, wrzucone przez kore, kodi postawione na tv tcl. Od kilku dni z tym walczę, wrzucałem cf z kilku różnych urządzeń, z prywatnych i normalnych kart, i za każdym razem to samo... Macie jakiś pomysł, czym to może być spowodowane i jak to ogarnąć?
Odpowiedz
REKLAMA:

@Janko123
Trudno zgadnąć na odległość.
Ale:
1) wszystkie urządzenia muszą być w tej samej sieci (adres z tego samego routera otrzymywać) - nie mieszać sieci komórkowej z siecią od domowego routera
2) UserAgent też musi być z tej samej przeglądarki co ciasteczko CF

Postaw/zainstaluj sobie na test Kodi na laptopie/kompie - będzie Ci łatwiej przerzucić dane z przeglądarki (polecam Firefoxa). Jak Ci zadziała wreszcie, to sobie przerzucisz te dane do Kodi na TV.
Odpowiedz
(22-08-2025, 05:54 PM)tele napisał(a): @Janko123
Trudno zgadnąć na odległość.
Ale:
1) wszystkie urządzenia muszą być w tej samej sieci (adres z tego samego routera otrzymywać) - nie mieszać sieci komórkowej z siecią od domowego routera
2) UserAgent też musi być z tej samej przeglądarki co ciasteczko CF

Postaw/zainstaluj sobie na test Kodi na laptopie/kompie - będzie Ci łatwiej przerzucić dane z przeglądarki (polecam Firefoxa). Jak Ci zadziała wreszcie, to sobie przerzucisz te dane do Kodi na TV.
Nie no, oczywiste, wszystkie urządzenia podłączone do tej samej sieci, z filmanem nie ma problemów. Sprawdzę jeszcze na kompie tak jak piszesz, bo tego nie robiłem.
Odpowiedz
U mnie dzisiaj było to samo i zauważyłem że zmienił się userAgent, podmieniłem i jak ręką odjął Wink
Odpowiedz
Jeśli następuje aktualizacja przeglądarki (u mnie dzisiaj Firefox się aktualizował) to trzeba, bo numerek się tam zmienia.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości