Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
@tele w moim przypadku problem leży chyba w tv, bo na tablecie i kompie wszystko dziala tak jak należy, a na tv nawet przez przeglądarkę nie chce mnie cf przepuścić
Odpowiedz
REKLAMA:

@tele 
Może trochę nie ten wątek, ale częściej odwiedzany a temat wspólny a mianowicie mam pytanie (może trochę "na wyrost" ale może też warto się przygotować w razie "w"): czy w Twoim modzie wtyczce Filaman.cc (od mbebe) można też dorobić możliwość podania ciasteczka cf_clearance tak jak to zrobiłeś w najnowszej wersji FF w serwisie źródeł dla Filmana www ? To w razie jakby znów Filman schował się za CF to można będzie przywrócić też działanie wtyczki Filman chociaż na parę godzin (podobnie jak jest w CDA-HD i najlepiej od razu z możliwością zapisywania do pliku w sieci). Dzięki z góry!!!
1
Odpowiedz
(22-08-2025, 10:10 PM)Janko123 napisał(a):  w moim przypadku problem leży chyba w tv, bo na tablecie i kompie wszystko działa tak jak należy, a na tv nawet przez przeglądarkę nie chce mnie cf przepuścić

To dziwne z tym TV.
Jak chcesz to podeślij logi - może cos uda się z nich wyczytać.
Odpowiedz
(23-08-2025, 07:20 AM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(23-08-2025, 07:20 AM)tele napisał(a):
(22-08-2025, 10:10 PM)Janko123 napisał(a):  w moim przypadku problem leży chyba w tv, bo na tablecie i kompie wszystko działa tak jak należy, a na tv nawet przez przeglądarkę nie chce mnie cf przepuścić

To dziwne z tym TV.
Jak chcesz to podeślij logi - może cos uda się z nich wyczytać.
Cześć, na moim TV też nie zagrało Sony Bravia Wersja jądra 3.10.79
Odpowiedz
Dzięki @tele za poświęcony czas.  Smile

Pozdrawiam
1
Odpowiedz
REKLAMA:

@tele Dzięki za zainteresowanie, robisz bardzo dobrą robotę, ale bez zmian, widocznie ten typ tak ma. Po wrzuceniu obu plikow, wrzuciłem nowe cf dla pewności.

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
1
Odpowiedz
(23-08-2025, 10:02 PM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

A sprawdź tę wersję

Dziwne, bo teraz zauważyłem u siebie, że są 2 ciasteczka o takiej samej nazwie:
[Obrazek: 554RNbRl.jpeg]

Może lepiej w trybie prywatnym odpalić tę stronę?
[Obrazek: OMwvWXil.jpeg]

Przykład dla filmu Predator: Prey
[Obrazek: ONoeFBxl.jpeg]Też czasami miałem 2 i więcej, ale z różnym czasem utworzenia. Dlatego czyszczę dane przed i wbijam na stronę, aby mieć tylko jedno, najnowsze. Wrzuciłem kolejne pliczki, użyłem trybu prywatnego, wrzuciłem nowe dane i... dalej to samo xd

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(23-08-2025, 10:02 PM)tele napisał(a):
(23-08-2025, 08:41 PM)Janko123 napisał(a): @tele Dzięki za zainteresowanie, robisz bardzo dobrą robotę, ale bez zmian, widocznie ten typ tak ma. Po wrzuceniu obu plikow, wrzuciłem nowe cf dla pewności.

A sprawdź tę wersję

Dziwne, bo teraz zauważyłem u siebie, że są 2 ciasteczka o takiej samej nazwie:
[Obrazek: 554RNbRl.jpeg]

Może lepiej w trybie prywatnym odpalić tę stronę?
[Obrazek: OMwvWXil.jpeg]

Przykład dla filmu Predator: Prey
[Obrazek: ONoeFBxl.jpeg]
U mnie też bez zmian.
Odpowiedz
@tele bardzo dobra robota na wtyczke ?

Pamiętam, jak rok temu, a może pół roku temu, PanFilm tchnął nowe życie w polskie wtyczki, które powoli zaczynały już zanikać. A potem przyszedł król – Tele – i wszystko naprawił. Teraz mamy znów działające wszystkie najważniejsze wtyczki: FanFilm, eKino, TB7, Filman, które jeszcze 16 miesięcy temu w ogóle u mnie nie działały.

Podziękowali: arkady1964, tele
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości