Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(24-08-2025, 06:51 PM)tele napisał(a): No to super, że wreszcie Ci ruszyło.
Ale tak naprawdę, to niewiadomo dlaczego przedtem nie chciało.
Może faktycznie stosują jakąś politykę blokowania niektórych ciasteczek, tylko ciekawe na jakiej zasadzie?
No cóż, w końcu to technika, która ma zabezpieczać stronę przed dziwnymi połączeniami, a my ją próbujemy oszukać, tylko czasami to ona oszukuje nas Wink

Cześć, moje ciasteczko w CDAHD wygenerowane przez PC Firefox wczoraj wygasło, czyli działało dwa dni. Po tym jak kodi pokazał znany już błąd 403 nieprawidłowa odpowiedz serwera, otworzyłem stronę CDAHD przez PC Firefox (wcześniej jak kodi działało bez błędów nie wchodziłem z PC na CDAH żeby uniknąć aktualizacji ciasteczka) i oczywiście  pojawiło się nowe zaktualizowane ciasteczko. Po wgraniu nowego do Kodi wszystko znowu działa jak należy.

@tele jak długo działa u ciebie CDAHD na jednym ciasteczku? A może masz też info od innych osób?

Dzięki aplikacji którą polecił @Janko123 podmiana ciasteczka przez ftp jest błyskawiczna, jeszcze raz dzięki @Janko123
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Zauważyłem, taki, problem, że, chcąc włączyć, film jak, wytresować smoka. Jest, dźwięk jeski są, napisy, ale, z, dabingiem nie ma, żadnego dźwięku. Ani na, tablecie ani, tv

(24-08-2025, 10:01 AM)deco164 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

2. Pobieramy plik z tego linku :

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
o nazwie cookies.txt (Interesuje nas kod który znajduje się w środku pliku)

3. Odpalamy przeglądarkę Via Browser i szukamy  ustawień samej przeglądarki. Jak już je odnajdziemy szukamy zakładki SKRYPTY i wchodzimy właśnie w tą zakładkę.

4. Jeżeli już jesteśmy w zakładce Skrypty klikamy na plusik który znajduje się u góry po prawej stronie a potem naciskamy ZAIMPORTUJ SKRYPT Z PLIKU i wtedy wskazujemy plik który wcześniej pobraliśmy czyli cookies.txt i potwierdzamy instalacje skryptu. Powinniśmy dostać info że skrypt prawidłowo się zainstalował. Skrypt od tego czasu będzie już aktywny ( żeby go zdezaktywować po prostu trzeba odznaczyć dany skrypt w tym samym menu)

5. Teraz jak w łatwy sposób wyciągnąć cookies i user agent z filmana?

- Wchodzimy na stronę filmana i logujemy się swoimi danymi

- Po prawej stronie na dole będzie mała zakładka z napisem Pokaż Cookies klikamy w nią

- Pokaże nam się okienko z user agent i BKD_REMEMBER czyli potrzebnymi nam danymi ciasteczka cookies.

- Jak klikniemy na przycisk kopiuj pokaże się menu co chcemy skopiować, czy User Agent czy BKD_REMEMBER

- Kopiujemy powyższe dane i wklejamy to do kodi i do wyżej wymienionych wtyczek, ja robię to przez apke Kore ale wiem że użytkownicy robią to na różne sposoby.
Jakby były jakieś problemy to dajcie znać przygotuje wtedy wideo punkt po punkcie co i jak trzeba zrobić. Powodzenia.

Wysłane z mojego 2409BRN2CY przy użyciu Tapatalka
[Obrazek: c22debf6777731c0ad4b34ab23ca174d.jpg][Obrazek: e1dd971499cf9ef27c2dad0fc5ffb96c.jpg]
Może, moderator to  przypiąć na, 1,stronie?

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
A z którego źródła odtwarzałeś? Nie przypadkiem z obejrzyj.to?

Odpowiedz
(27-08-2025, 08:41 AM)artmiecz napisał(a):
(24-08-2025, 06:51 PM)tele napisał(a): No to super, że wreszcie Ci ruszyło.
Ale tak naprawdę, to niewiadomo dlaczego przedtem nie chciało.
Może faktycznie stosują jakąś politykę blokowania niektórych ciasteczek, tylko ciekawe na jakiej zasadzie?
No cóż, w końcu to technika, która ma zabezpieczać stronę przed dziwnymi połączeniami, a my ją próbujemy oszukać, tylko czasami to ona oszukuje nas Wink

Cześć, moje ciasteczko w CDAHD wygenerowane przez PC Firefox wczoraj wygasło, czyli działało dwa dni. Po tym jak kodi pokazał znany już błąd 403 nieprawidłowa odpowiedz serwera, otworzyłem stronę CDAHD przez PC Firefox (wcześniej jak kodi działało bez błędów nie wchodziłem z PC na CDAH żeby uniknąć aktualizacji ciasteczka) i oczywiście  pojawiło się nowe zaktualizowane ciasteczko. Po wgraniu nowego do Kodi wszystko znowu działa jak należy.

@tele jak długo działa u ciebie CDAHD na jednym ciasteczku? A może masz też info od innych osób?

Dzięki aplikacji którą polecił @Janko123 podmiana ciasteczka przez ftp jest błyskawiczna, jeszcze raz dzięki @Janko123
Nie ma za co Smile mi tez wczoraj wygasło, też nie wchodziłem na stronę ale po wrzuceniu nowego wszystko dziala.
1
Odpowiedz
Witam wytłumaczy mi ktoś bo ja już nie wiem czy ja coś robię źle czy czegoś nie rozumiem chodzi o źródła filman podobno teraz działają, a u mnie nadal wywala błąd z api filmana i nie wyszukuje jak kiedyś źródeł premium, na tv mam wklejone ciastka za pomocą apki kore z mojego darmowego konta filmana (nie posiadam premium) i źródła 720p znajduje i działają ale na telefonie mam problem aby skopiować ciastko i agenta nie da się wkleić tekstu a nowa funkcja wrzucania ciastek z pliku jest tylko dla cda-hd. Moje główne pytanie czy filman api działa ? Czy tylko mi nie bo bez ciastek nie mam możliwości wyszukać źródeł z filmana, kiedyś kiedyś działało miodzio źródła filman premium bez posiadania konta i wykupionego premium. Pozdrawiam i z góry dziękuję za każdą pomoc
Odpowiedz
U mnie wszytko działa jak należy, zarówno na TV jak i na telefonie.[Obrazek: 1ZQBsRAl.jpeg]
Odpowiedz
REKLAMA:

(30-08-2025, 12:29 PM)burza501 napisał(a): U mnie wszytko działa jak należy, zarówno na TV jak i na telefonie.[Obrazek: 1ZQBsRAl.jpeg]
Czy to ci działa bez wklejania ciasteczek ? A działa u ciebie filman api ? U mnie wyrzuca błąd odpowiedzi serwera a przy filman www logowanie nieudane 

[Obrazek: D6BLhY2l.jpeg][Obrazek: BWTv6PZl.jpeg]
Odpowiedz
Wszystko działa utrzyj aplikacji Kore zainstaluj ją na telefonie za jej pomocą wkleisz ciasteczko
Ja mam inny problem nie pokazuje mi ciasteczka z CDA HD nie mam komputera z Windows tylko telefoy i chromebooka próbowałem różnych sposobów na Android 12 i 16 przeglądarka  Firefox normalnie i w trybie prywatnym z wyłączonym ublock origin nie pokazuje Chrome na chromebooku w trybie dewelperskim też nie pokazuje.
Może dało by się zrobić coś takiego jak jest w Fan Film beta i rozszerzenie Tampermonkey tam mi działa przesyłanie bez problemu.
[Obrazek: zr999d3l.jpeg][Obrazek: ws1UgRol.jpeg]
Odpowiedz
(30-08-2025, 01:01 PM)martairafal napisał(a): Wszystko działa utrzyj aplikacji Kore zainstaluj ją na telefonie za jej pomocą wkleisz ciasteczko
Kurde w takim razie czemu mi nie działa filman api Sad przeinstalowywałem całego kodiego już kilka razy w ciągu miesiąca i nic to nie dało jedynie z ciastkiem znajduje mi źródła w 720p na filmanie
Odpowiedz
Cookies działa tylko na www filman a filman_api nie działa od dłuższego czasu.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości