Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVP Sport Online (Transmisje)
Myślę by to w końcu zautomatyzować i gdzieś to wrzucać. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. raczej tu nie będziesz chciał no chyba że się mylę. Jak by co mam dwa wolne adresy/ serwery gdzie to można umieszczać  : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. , By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. darmowe Smile @Max1000  także się oferuje z Swoim : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Tą Twoją robotę trzeba wydać do ludzi.
Tak jestem stary, jak widać po adresach Wink
Odpowiedz
REKLAMA:

To są tylko 4 pliki waży to tyle co nic więc wstawię na topolowa4
Może się dziś poogarniam, zobaczymy
Odpowiedz
OK. Czekam. Tylko dopisz twórcę w opisie. Od dawna jest tak, że nie tylko ja sam to robię.
Odpowiedz
Wszystko już leży na topolowa4, możesz zacząć zabawę Smile
Cyklicznie wrzucam o 7:30

[Obrazek: KqeVBSJ.png]

Podziękowali: sky02
1
Odpowiedz
ok zaczynam sklejać Wink

@azman daj mi to w pliku txt z obrazka walę błędy.
Albo zrób katalog ftp : np..: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. , By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
na topolowa4 są spakowane xz, wiadomo (DAZNevents.xml.xz)
A niżej czysty xml

TVPSportTransmisje.xml
Rodzaj pliku: .xml
Ilośc pobrań: 10
Rozmiar: 27.47 KB
DAZNevents.xml
Ilośc pobrań: 3
Rozmiar: 26.72 KB
ElevenOnline.xml
Rozmiar: 1.92 KB
EurosportExtra.xml
Rozmiar: 113.45 KB
Odpowiedz
REKLAMA:

Coś Twój serwer sfiksował tu przykład kodu xml:
ý7zXZ  i"Ţ6 !   ëxüóŕmá7] ˇŘÎf‘ƒĘý{3Ôé·Ú(1v%f M*	m‰ş]‰IJ@Šm$~Ě]śC}˛Ý—ißľˇ‘J·őó^i}«ËIâo«“GąCż#Kϧá¶űqLTľ7°-ép–b92ár5…hukóJC5ŕ‘ńeNO˙wĆôiĽOóŁ^2,‘ł–Îc]|ťĹ„ŔGt– j@ůČ…–” nşaŕ’çüŤGwâ3VÎ0c-P˜CÉc€zű„:‰-ňŹZÜ{súĘiű ľ $"Ż
bY­Ţß+ę„->ĎűŁĐś@bFέŻá_b?v ˙ŕAňbź>6ÉÄ ă-ČŻ+&Z4šÍ”yfQ­[ŽŽJü‚_¶‰OXRK’)4€`ądcźXb
űźŽ6Şŕ‘ř…WŞ‘ĆJ#]@­'zî5űK€«ŁÓâö÷'ÄwlǘÜgđNŮNYŐ/ƒŁöÇPŁDšľc%ĄnǃŰň7‹ŻýË/ű˘×"w“eś´cüŘŰĆóƒşĘlßó1ţAęŚĂJ“!ćřYP°ĆŰź´4·=óÔ83ţńšĘŰö4Gaß„a<kÉË|‰ §«?ćŕÜŢŘ_xŞľŞ˘ÝÂ~˘ ?„ńn•mQÇčž^OŃÎMůĐížž\î]ěfĹ˝î„řgiIź_ł.KBČDá“*ˆ9;€‚Ľn8”ҡ÷&édbF!\ôyŁ’€řŕHţNr{đžÔÁĺ;ź ăł Č.őě„F_|ŢY3ĽyĽÚĂDš<܃;
"xUý+ÉĐ%¸-•1!˝ťË	앾SľËk¨Ú3hjńËô0‹ô‘ďT˛ŔÚĆ5×݃‹ő€Ň%¨"˜…źBĄqűtięô§nÝ7ÂWüUE? #çd&€Y{ÝqĐg=?VO,
 ;§Dúb6˝íĹ(gůh‹lĂžT˛ďe/o	¦š«ŐYƒ‚ÁuCÇüČeĺf˜*ďIąt0ę´ë˛eş€v.s~ďŻö&,ďźtëôłłÇä)ĐbńA;3H‚S{ ]~ď°ETăsřGNÁŠ‹3†~ÍQŤŤ4<Ą
gamR÷˜† p¦J˛^ăźő¸gJOËwŃői˜L–ëîą$8ĺď’ëÇęńw·ů‹W„ƒ‰nĄč‰w“߆4q%ˆ–€[Ş8}yj,.óëNŞ}•s 7Bŕô…WaÉNłďąřĽľ	’1îž@ómE8ż5E¤Ă;ęűs¬kɡKńÇ«Éň»Ę%;NĽ¶‚Ô5-ˇO2ô_Ÿ5Nýƒƒr¬?°,‚ęÂRjFX&˛íŘ×4ëĘ~UL'ŁjĆ/1şć˛ćşłĺ`úE{ń`ěixĽ! ;m
N›?„5›Ďhńčň$‚Kí˛pIÄ~;Ůăvĺ;ę@† Ă€\i7ůZźÝŔpBˇ€€č•ŕČË[ƒ‚ťłŢ¬Ď†Ü‡ËSŚîoÍĹ>¬ăäĂ±5jŰěVÁF>¤A5Há
ÂßH‚'܈‘č@sf@¬ęĐüY!/ăźí-–ýâżśţNT2žĽ…ý	ŐăŐ;mg¬	grŮ ÓĤJlîĚ”Śíon¤‘ł/EE÷»!‰»ŹĆ:ß'۬ăLp€¨RT‘
ÔۺعQ•˛űŞV؁ˆĐř›`ľąKĂI}ă‡1ŕ {e{Jř˘ł’ë¶Edđ€d6vgK‘7ŽVćňĹ»I'0÷§Ż¦đWăµĂZgxµIßő	,R»ྩeŔÉnť(róŁ‚S÷p&üĺĆ$ƒ·€
°×ńçÝg;3lĚyůÉî+ŚŞ±Ě§Ę$ŞFTú(mdšŽĆ3SbxŕYÖÉ4ݍ¤Ä«Éę§űĹŇ3Ą=ćŔđ_v|{\„·3áľ1†Š\.S¤1m+a'@‹^8‹Ő”u›Řä4ŞôžČgĄšŘĂČŻ«´óF3˘¦•A†_Á8´ę"-ż* e›AĚ/Ť`WDšŇą[ÉđŮqÜŮŕs `Ľ$ŮĘÓ|éČM„UDb*˘ ľĂÇ$Dtg2Aľ˝ÜŚţ,Ô
|ĎĂ+m̃&Á'č‚lŽë|ćiH›”"˜ˇYëĎ˝±Aé¬Q´Očď[ż<1˜0I˝DđLü•ÎβĽĂ<·ébdxT ň˜ńJCÎÁÁ8!{ŕĘ3BůtĘ[`y|OłO3ťĎEYÚ?n(Z˝;•Ú["ç)78–XůO2 /ţďĺ)˝\Týµ¶ÄFɘxąôęc\O˜_{ÓP»ž”˛…Fe;ŹsëNŮ&ôқpR¤—¸5CÓlíŰ%šŤ¶ő
ľđŤů9Ř%ÄąÉűↂՈ9ciĄ
|ÜźĆCCDČTD¸·Ä”Ďa!—ŐćtR=^UŤCć$ł[•[\XčhĹ۰c
Ě—WµƒÉĽ«Lb-pMÖˇd…§őŔ^¦+päˆ÷eĘť
č<˙€Í“äxŔ[ß°˘…´L5wŞŔRý…|•#Ç4[ä-Lł'”ćVx\Rᔝpéy>ŰTüb´e†.+’{tY—ž:Ĺ
Ţ%±>¸eq\ËjySň~â—ŃÚÝŮLV*ż }íŕřoKőÔ;DSsEk/ƒéQŘMđŽ>pŹNRŹş7Ńsř± ř—	¤!€?»^{÷gďŽcäbP˘˙|O; Âę’n¦—¤«)Âż´1›ů‹řßUÖ˘PG#UDaw(F'ܸČĹÉ„°1O('(âá,V˘ĆŔ#ThÍż^`[†čt Qt9Ż}M.5cż`hXŞćŃBŕŠ>3±zĘý×n6 mľňčÜŞË	ƒNŇz4›¤‚ŇL¨4˛ăgaÝŔ=ŞVÔlŃsŠP´Ä}*ŃWńnJś:µQz~Ž;Ĺ2/iT%Y§}á-űŃKŁľó¤íućíÇS’eh–ëŹć¸*4ŞłĘ”_.ý«&ѵ1”Ió-ĐčNĽO‚ƒŽýędŇőŻ&˘ŮxŞ$ť±H¤çĆ.#ę˜Ue_:`Ľ3±SÂ^jjt(8ň˛ÜĂ<˜Y|Z9
–Ş/eZ:ƒî±Ťţ*y¦`çźuĚgÍŇ_’{šmaŇ*o‰›8Ń—ĽÝ+˝¶”Ţj×/őÚAÖłŹ~}¤‚
·!ƒŮöFUňř—Ř›ó<…2co ŽÖ
ob»ĐĄZ±uŔxĂő RÂ	€yą¦nÝ'A†0‚[ŽŹÇQ,ôsK%LÄtŽ[„ÚUAąş;‘˛V‰&řĂQż8„w•t´
±`úéˆírč„ĂüGÓ[§qÓ„ČÜ6y^˛~€/Šřî,ń<‰|šuŻ»rŽ—k¸đ¶>Pî]&Ü-˙ď.Š)äf°OÜćw;¶)tKśŇ‰XV,:-	F5ĂDÍÝđĄ7`CŻʐ`”ď–kť‘é~Ä}šäŕćŘ‚j}UšÇÉ%ĐŰZ>A.ĆÔXqʵH÷Ç›n€»ĺ`­źđ÷¬űąŽ‘Už•Ó˝XšÂlÚ -wÝĄŚzđů ýO¶űEĎ9”;?^ßĹŘŚńm»˘ć1”ßľ*ŃÔôşŰ»yˆ¶i"¶¦ńOÎrfÁ|v|΃G=
­wa9şŤAć9ƒiŃÖ«L…+¦1&Lj
­ÓżŹ„ČícđôżĽňžµňXL›÷;üÉrĆôĄę1łD9őqU¨ŐĘ6’´L¬OÇÇnp%X>ن05×4DRˆk93ý  RăÔe ĎâŰ ˝xú(>0
‹    YZ

brałem czyste xml
Odpowiedz
ja mam ok
pobrałem i te wstawione xml post wyżej i te paczki xz z topolowa4 i po rozpakowaniu też widzę xml bez krzaków
wy stosujecie gz ja xz
pakuję i rozpakowuję za pomocą 7zip

[Obrazek: Kyilc4O.png]
Odpowiedz
no to daj znacznik nie samo xml, jak robiłeś to wcześniej .xz oznacza to że jest spakowane nie czyste. Przecież wiesz że ostatnie po . ma znaczenie Wink
Odpowiedz
@sky02 coś chyba nie wyspany jesteś Smile
Pisałem że na topolowa4 są spakowane do xz bo mam taki skrypt który odwala mi co 8 godzin tą robotę pakowania i wysyłania na ftp
Do postu wstawiłem ci xml żebyś zobaczył jakie jest nazewnictwo pliku/paczki i sobie dodał *.xz

Coś się nie zrozumieliśmy Smile

-------------------------------------------------
Edit

A to kolejna zabawka na wieczory. Na razie Filmweb ale w planie IMDB i może coś jeszcze, zobaczymy jak długo będzie się robiło.

[130/132] Analizuję: 'CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku'
  -> Kategoria 'Serial Kryminalny' pasuje. Przystępuję do wyszukiwania.
  -> Wykryto serial: S09E13. Wyszukuję jako: 'CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku S09E13'
  -> Nie znaleziono ID. Pomijam.
  -> Wyszukiwanie szczegółowe nie powiodło się, próba dla samego tytułu serialu.
  -> Znaleziono ID: 135248.
  -> ✓ Dodano ocenę: 7,2
  -> Brak opisu.

[131/132] Analizuję: 'Panda'
  -> Kategoria 'Serial Komediowy' pasuje. Przystępuję do wyszukiwania.
  -> Wykryto serial: S02E04. Wyszukuję jako: 'Panda S02E04'
  -> Znaleziono ID: 863804.
  -> ✓ Dodano ocenę: 8,1
  -> Brak opisu.

[132/132] Analizuję: 'Panda'
  -> Kategoria 'Serial Komediowy' pasuje. Przystępuję do wyszukiwania.
  -> Wykryto serial: S02E05. Wyszukuję jako: 'Panda S02E05'
  -> Nie znaleziono ID. Pomijam.
  -> Wyszukiwanie szczegółowe nie powiodło się, próba dla samego tytułu serialu.
  -> Znaleziono ID: 504943.
  -> ✓ Dodano ocenę: 6,9
  -> Brak opisu.

Zapisywanie zmian do pliku: guide_z_ocenami_FINAL_v4_FILTROWANY.xmltv
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości