Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
W jutrzejszej becie FF3 - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
REKLAMA:

(08-09-2025, 06:04 PM)Kamilmail napisał(a): Wie ktoś może gdzie można obejrzeć wszystkie odcinki serialu czterej pancerni i pies ? pomijając tvp vod reaklamy tam są okrutne, na fanfilmie można obejrzeć tylko pierwszy sezon do reszty odcinków nie znajduje linków Sad kiedyś było tego pełno na różnych stronach teraz wszędzie ten serial znikł i tylko na tvp vod jest
Panie toc na TVP jest tez tylko 1 sezon Xd
Odpowiedz
Ale tmdb dzieli na 4 sezony, tak jak wiele innych polskich seriali. TVP nie dzieli na sezony - albo dzieli je zupełnie kosmicznie (np po 100 odcinków) - stąd są duże różnice. Jest zgłoszenie na tmdb celem naprawy globalnej tego problemu - ale walczymy tam jeszcze
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Kamilmail napisał(a):gdzie można obejrzeć wszystkie odcinki serialu czterej pancerni i pies

Wtyczka TVP_VOD.

[Obrazek: Czterej-1.jpg]
Odpowiedz
Czy we wtyczce tvp_vod też są te mega upierdliwe reklamy ?
Odpowiedz
(08-09-2025, 08:25 PM)Kamilmail napisał(a):  tvp_vod też są te mega upierdliwe reklamy ?

Nie ma.
Odpowiedz
REKLAMA:

(08-09-2025, 06:04 PM)Kamilmail napisał(a): Wie ktoś może gdzie można obejrzeć wszystkie odcinki serialu czterej pancerni i pies ? pomijając tvp vod reaklamy tam są okrutne, na fanfilmie można obejrzeć tylko pierwszy sezon do reszty odcinków nie znajduje linków Sad kiedyś było tego pełno na różnych stronach teraz wszędzie ten serial znikł i tylko na tvp vod jest

szarik za frikusia:

[Obrazek: zfUnCY5.jpeg][Obrazek: rZ1yhQH.jpeg][Obrazek: GQFQrLE.png][Obrazek: CtNg9VS.png]
Odpowiedz
Dzięki za pomoc już ogarnąłem
Odpowiedz
(07-09-2025, 10:59 AM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
We wtyczce nic nie trzeba robić.

Przy okazji także poprawka dla filmu Predator, który źle był wyszukiwany w Filman_API (znanym jako Premium). 
Być może coś tam jeszcze względem ostatnio opublikowanej wersji, ale już nie pamiętam konkretnie.

Jak ktoś chce skorzystać, to proszę. Jest to wersja, której ja używam na swoich urządzeniach.
Ewentualnie zapraszam do dyskusji merytorycznej.
Dzięki wielkie, wszystko działa w jak najlepszym porządku. Brak problemów.

Wysłane z mojego 2409BRN2CY przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
DenDy napisał(a):
"A jak ktoś lubi wklejać ciasteczka ręcznie, to można też robić to w zakładce „Hasła” na stronie FanFilm (By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować., czyli to co widać w narzędziach, w server www”). Działa to też bez instalacji rozszerzeń i skryptu."

Czy to działa w tej wersji bo mi wyświetla przy próbie wejścia na stronę FanFilm tylko to:

"Hello, FanFilm World!"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 niewidocznych użytkowników, 3 gości