Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
08-09-2025, 06:45 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-09-2025, 06:49 PM przez Tomek.)
Jutro nowa beta... a w niej nowe scrapery m.in. tvpvod
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
3
Reputacja:
688
System operacyjny:
09-09-2025, 08:21 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2025, 09:29 AM przez Tomek.)
I kolejna wersja: 2025.09.09 - w repozytorium
- zmiany i poprawki w scraperach: tb7/xt7, rapideo/nopremium/twojlimit, filmanapi, cda, cdahd (optymalizacja działania, zmniejszenie ilości zapytań, poprawione wyszukiwanie)
- poprawka w filman (thx tele)
- nowe scrapery: tvpvod (część seriali - zwłaszcza niekończących się telenowel wymaga zmian na stronie tmdb - czekamy na rozwiązanie zgłoszenia), vod.pl, adapter,
- dziś w tv - poprawione, pełna obsługa filmweb i onet
- optymalizacja kodu - przyśpieszenie działania w serialach
- optymalizacja aliasów
- naprawienie części zgłoszonych błędów
I kilka zrzutów (na jednym wkradł się developerski komunikat o błędzie...)
![[Obrazek: nHFdCbml.png]](https://i.imgur.com/nHFdCbml.png)
Podziękowali:
Toov,
bkc2,
Theo1313
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
2
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
System operacyjny:
Urządzenie: Google TV
Czym jest konkretniej vod.pl? Bo jak wchodzę na przeglądarce na tą stronę to przekierowuje na player.pl
Czyli to o playera chodzi?
Reputacja:
688
System operacyjny:
09-09-2025, 04:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2025, 04:07 PM przez Tomek.)
Nie. To dawny serwis który został przejęty przez player.pl - ale ma jakieś tam zasoby filmów i seriali - część czasowo udostępnianie:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Cytat:31 stycznia 2024 roku serwis został zlikwidowany[7], zaś darmowa część serwisu VOD.pl trafiła wtedy do należącego do tej samej grupy medialnej serwisu internetowego Player.pl[6], na który przekierowuje adres URL serwisu internetowego VOD.pl[8].
Ale jak widać co nieco udaje się z niego wyłuskać za free - mieć a nie mieć... ? Lepiej mieć kilka więcej, tym bardziej że to b. prosty scraper.
Liczba postów: 28
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
System operacyjny:
Urządzenie: Google TV
10-09-2025, 10:03 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-2025, 10:05 AM przez harypoter.)
Podklad jest z jakiejs bazy filmów, jak klikniemy w other sources to jak film jest dodany to pokazują sie hostingi. Może się rozkręcą z czasem. Nie mam jak sprawdzić ale jak są źródła w 1080p to warto dodać
1
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 19
System operacyjny:
Urządzenie: pc
14-09-2025, 11:21 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-09-2025, 01:59 PM przez isio.)
Witam u mnie po zainstalowaniu rozszerzenia i skryptu fanfilm po wejsciu na strone cda hd nie wyskakuje okienko do wpisania adresu ip aby wyslac ciasteczka przegladarka opera gx.
Udalo sie trzeba bylo wlaczyc opcje programisty w operze.
1
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 4
Reputacja:
7
System operacyjny:
Urządzenie: android tv
Witam szanowne forum ma teki mały problem z autoryzacją tmbd na TV smart android(żadne kody qr mi nie wchodzą(na trakt i imdb) z siedmiu programów korzystałem i poddałem się ) opcja otwórz link w moim przypadku nie dział(w TV nie otwiera się link, wbudowana przeglądarka) i na trakt i na imdb tyle tylko, że wprowadziłem link z trakt bo był widoczny do PC i super autoryzacja udan, fajnie by było aby ten link był też w tmdb(mam tam swoje kolekcje). Ale jak się nieda to przecież nic takiego się niestanie. Pozdrawiam.