Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Jutro nowa beta... a w niej nowe scrapery m.in. tvpvod
[Obrazek: M83GGL2l.png]
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
3
Odpowiedz
REKLAMA:

I kolejna wersja: 2025.09.09 - w repozytorium
  • zmiany i poprawki w scraperach: tb7/xt7, rapideo/nopremium/twojlimit, filmanapi, cda, cdahd (optymalizacja działania, zmniejszenie ilości zapytań, poprawione wyszukiwanie)
  • poprawka w filman (thx tele)
  • nowe scrapery: tvpvod (część seriali - zwłaszcza niekończących się telenowel wymaga zmian na stronie tmdb - czekamy na rozwiązanie zgłoszenia), vod.pl, adapter,
  • dziś w tv - poprawione, pełna obsługa filmweb i onet
  • optymalizacja kodu - przyśpieszenie działania w serialach
  • optymalizacja aliasów
  • naprawienie części zgłoszonych błędów

I kilka zrzutów (na jednym wkradł się developerski komunikat o błędzie...)
[Obrazek: aYS5vpsl.png]
[Obrazek: g0nAMpLl.png]
[Obrazek: yKl1Iv4l.png]
[Obrazek: KIkjTGXl.png]
[Obrazek: nHFdCbml.png]

Podziękowali: Toov, bkc2, Theo1313
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
2
Odpowiedz
Czym jest konkretniej vod.pl? Bo jak wchodzę na przeglądarce na tą stronę to przekierowuje na player.pl
Czyli to o playera chodzi?
Odpowiedz
Nie. To dawny serwis który został przejęty przez player.pl - ale ma jakieś tam zasoby filmów i seriali - część czasowo udostępnianie:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Cytat:31 stycznia 2024 roku serwis został zlikwidowany[7], zaś darmowa część serwisu VOD.pl trafiła wtedy do należącego do tej samej grupy medialnej serwisu internetowego Player.pl[6], na który przekierowuje adres URL serwisu internetowego VOD.pl[8].
Ale jak widać co nieco udaje się z niego wyłuskać za free - mieć a nie mieć... ? Lepiej mieć kilka więcej, tym bardziej że to b. prosty scraper.
Odpowiedz
Dokładnie, im więcej tym lepiej. Tak więc od siebie mogę podrzucić do rozpatrzenia 
Cytat:By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
1
Odpowiedz
(09-09-2025, 08:27 PM)harypoter napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Dzięki, będzie w następnej becie.

Dziwny ten serwis, większość pozycji ma same trailery.

[Obrazek: 20250910-121247-546x312.png]

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
REKLAMA:

Podklad jest z jakiejs bazy filmów, jak klikniemy w other sources to jak film jest dodany to pokazują sie hostingi. Może się rozkręcą z czasem. Nie mam jak sprawdzić ale jak są źródła w 1080p to warto dodać
1
Odpowiedz
Witam u mnie po zainstalowaniu rozszerzenia i skryptu fanfilm po wejsciu na strone cda hd  nie wyskakuje okienko do wpisania adresu ip aby wyslac ciasteczka przegladarka opera gx.

Udalo sie trzeba bylo wlaczyc opcje programisty w operze.
1
Odpowiedz
(14-09-2025, 11:21 AM)isio napisał(a): Witam u mnie po zainstalowaniu rozszerzenia i skryptu fanfilm po wejsciu na strone cda hd  nie wyskakuje okienko do wpisania adresu ip aby wyslac ciasteczka przegladarka opera gx.

Udalo sie trzeba bylo wlaczyc opcje programisty w operze.
Ten sam problem miałem w MS Edge - w rozszerzeniach trzeba było włączyć tryb programisty.
Odpowiedz
Witam szanowne forum ma teki mały problem z autoryzacją tmbd na TV smart android(żadne kody qr mi nie wchodzą(na trakt i imdb) z siedmiu programów korzystałem i poddałem się ) opcja otwórz link w moim przypadku nie dział(w TV nie otwiera się link, wbudowana przeglądarka) i na trakt i na imdb tyle tylko, że wprowadziłem link z trakt bo był widoczny do PC i super autoryzacja udan, fajnie by było aby ten link był też w tmdb(mam tam swoje kolekcje). Ale jak się nieda to przecież nic takiego się niestanie. Pozdrawiam.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 48 gości