Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVP Sport Online (Transmisje)
Mam dziurę na RMC Sport 1-4. Masz dane dla nich czy szukać ?
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. nie mam ini ale mam gotowe epg dla francuzów.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

@Max1000 @sky02
I jak tam Panowie, wszystko się zgadza epg pasuje czy robić jakieś poprawki bo nic nie wiem i tak sobie generuje te dane.
Smile
710 kanałów, sprawdziłem nikt nie ma więcej, jesteśmy liderami w tej branży Smile

Czekam niedoborze na usterki, cos tam ktoś pisał o travelxp
Mam ich z 10 o który chodzi? to się rozglądnę.

Trochę ciężko to kontrolować jak ma się ze 20 tyś kanałów, samo przeklinanie wszystkich to 2 dni roboty Smile a palec boli.

@Max1000
Gdzie jest mój browar, coś mi kurier ostatnio koszulki i zabawki przynosi ale browara nie miał Smile

Podziękowali: Max1000
1
Odpowiedz
Witaj @azman . Z tego co widzę i nie działa to:
Comedy Universe HD - działało do niedzieli
4everMusic - poniedziałek
Quadro 4K - poniedziałek
Eleven Online - jest do niedzieli, ale tu nie wiem jak nadają i kiedy puszczają ramówkę @Max1000  trzeba się pytać.
Z tym Travelxp to nie mam jak sprawdzić, ma tylko Travelxp 4k i mi się zgadza.
EU Miusic HD także przydało by się przerobić Wink
Adresy dodałem do poprań z Twojego serwera dla tych małych pojedynczych list co tu wstawiłeś.
Takie są moje spostrzeżenie na ten moment.
@Max1000  Ty to jeszcze przeanalizuj, masz leprze oko Wink
Odpowiedz
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.    1+1  prosba  o  przetłumaczenie  @azman   

@sky02  Eleven  online  rozpiska  pojawia  sie  w  weekendy  i jest  tylko  na  3  dni  reszta  tygodnia  cisza 
u @azman    jego  cudo  program pobiera  kazdego  dnia  o 7am  wiec  pewnie w  piątek powinno coś się  pojawic  bo tego dnia  pierwsza transmisja

ja  jednak  bym jeszcze  prosił  Eurosport 4 k z  tego zrodła   By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

i przetłumaczenie  ,  to slowackie  ubogie      w  opisie
Odpowiedz
@azman a Emocje tv dało rade wydostać plan transmisji ?
Odpowiedz
plusx dodał 5 kanałow emocje tv na test
Odpowiedz
REKLAMA:

i plusx dodał jakiś dolce vita
Odpowiedz
@azman @sky02 Eleven brak wydarzeń ? dziś rano na stronie sie pojawiły , emocje.tv bedzie coś z tego ?
Odpowiedz
Po mojej stronie wszystko jest.
Choć automat nie zadziałał tak jak powinien ale o 9:45 pchnąłem ręcznie kilka generatorów.

Eurosport 4K przestawię się na czeską stronę ale bez tłumaczenia jest po angielsku to chyba wszyscy ogarną

1+1 zobaczę co da się zrobić choć bardziej by mnie interesował jakiś dobry portal RU czy UA z ramówkami dla kanałów żeby wszystko szło z jednego miejsca.
Odpowiedz
@azman emocje tv jest szansa na epg transmisje danego dnia ? By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości