Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Obecnie to już bez znaczenia. Opcje ''api_language'' oraz ''language'' dla player.json wypadły z gry.
Odpowiedz
REKLAMA:

Czy można dodać aby zaciągało anime z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.? Mamy tam np dragon Ball daima z, lektorem a kodi daje tylko z napisaami w wersji hd
Odpowiedz
Cześć.

Ja z takim pytańkiem, to normalne, że mając REAL DEBRID mam bardzo mało wyszukiwanych źródeł z dedykowanym właśnie RD? Jak dodam Rapideo, to źródeł jest zdecydowanie więcej, ale z dopiskiem RD/RAPIDEO i chce pobierać transfer Smile nie wiem do końca jak działa REAL DEBRID, więc pytam, bo np w FEN takie Real Debrid wywala z torrentami mnóstwo źródeł.
Odpowiedz
@Adek89

Dragon Balla masz na Grupa-Mirai. Oni robią lektora do tego.
Odpowiedz
Na grupie mirai są tylko i wyłącznie napisy, nigdy tam nie było lektora.
Odpowiedz
(16-10-2025, 07:30 PM)Diam0nd napisał(a): Cześć.

Ja z takim pytańkiem, to normalne, że mając REAL DEBRID mam bardzo mało wyszukiwanych źródeł z dedykowanym właśnie RD? Jak dodam Rapideo, to źródeł jest zdecydowanie więcej, ale z dopiskiem RD/RAPIDEO i chce pobierać transfer Smile nie wiem do końca jak działa REAL DEBRID, więc pytam, bo np w FEN takie Real Debrid wywala z torrentami mnóstwo źródeł.

To normalne, polskie źródła kiepsko działają z RD.
RD najlepsze do zródeł EN stąd tak wiele źródeł np we wtyczce Fen.
Odpowiedz
REKLAMA:

(17-10-2025, 11:21 AM)demo84 napisał(a):
(16-10-2025, 07:30 PM)Diam0nd napisał(a): Cześć.

To normalne, polskie źródła kiepsko działają z RD.
RD najlepsze do zródeł EN stąd tak wiele źródeł np we wtyczce Fen.
Dzięki za odpowiedź, a może z tych pozostałych, które są w resolve mają lepsze wyniki ?
Odpowiedz
(17-10-2025, 07:40 AM)deco164 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. lub tu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(18-10-2025, 03:32 AM)pcela napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. lub tu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
a to sorry, jak oglądałem to w dniach premiery to były tylko napisy.
Odpowiedz
Nie widze, zeby ktos pytal. Wiec zapytam.
Czy jest mozliosc zrobienia playlisty, np sprawdzenie ze zrodlo xyz dziala, dodaje do playlisty i tak z 3 seriale/filmy i nastepnie odtworzyc i beda leciec jeden po drugim?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości