Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Odpytywanie hostingów tylko po to, by sprawdzić czy dane żródło działa wydaje mi się słabym pomysłem. W tym wypadku, głównie na "dynamikę uśmiercania" źródeł na niektórych hostingach.

Ogółem, sprawdzenie czy dane źródło działa (i jeśli działa, dodanie go do "kolejki"), nie gwarantuje że będzie ono dalej działać kiedy będziesz chcieć je odtworzyć normalnie.

Piszę to, bo mi się już coś takiego przytrafiło. Pierwsze odpalenie konkretnego żródła przebiegło normalnie i materiał się odtworzył. Ale że przysnąłem na seansie, postanowiłem to samo źródło drugi raz odpalić. Niestety okazało się, że jest martwe... Między odtworzeniem, a nieudaną próbą odtworzenia minęła w tym przypadku niecała godzina.

Swoją drogą, ff ma funkcję/opcję "auto-odtwarzania", dzięki której to wtyczka "wybiera" (i poniekąd też sprawdza) żródło do odtworzenia. Jest z nią coś nie tak?
Ustawiena ff -> Ogólne -> Domyślna akcja po wyszukaniu źródeł -> Autoodwarzanie

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
REKLAMA:

@tele

Co ty na, żeby dodać, nowa, str, z, filmami i serialami do, fanfilm?

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

(17-10-2025, 07:40 AM)deco164 napisał(a): Na grupie mirai są tylko i wyłącznie napisy, nigdy tam nie było lektora.
Znalazłem na, innej str z lektorem Smile
Odpowiedz
Witam
Mam pytanie bo od jakiegos czasu nie wyszkuje mi zrodel z rapideo lub Nopremium
Odpowiedz
(01-11-2025, 09:52 PM)dzanus100 napisał(a): ... od jakiegos czasu nie wyszkuje mi zrodel z rapideo lub Nopremium

Sprawdź priv.
Odpowiedz
(13-12-2024, 09:41 PM)tele napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Może moje pytanie będzie dziwne ale chciałabym mieć pewność...

W jakiej kolejności instalować te aktualizacje? Najpierw FF a potem PTW czy na odwrót? Pytam bo według cyferek powinno być PTW a potem FF ale to chyba jest nielogiczne ?
Odpowiedz
Tak jak cyferki wskazują.

Podziękowali: Sofia
Odpowiedz
REKLAMA:

Heart 
(08-11-2025, 07:58 AM)tele napisał(a): Tak jak cyferki wskazują.

Dziękuję... Heart

Zaraz zrobię aktualizację i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze działać.
Odpowiedz
(08-11-2025, 08:13 AM)Sofia napisał(a): ... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze działać.

Pisz śmiało jeśli natrafisz na jakiś problem.

Wersja nie jest najnowszą, ale ponieważ nikt nic nie pisze, że coś nie działa, to nie narzucam się.
Odpowiedz
(08-11-2025, 04:23 PM)tele napisał(a): Wersja nie jest najnowszą, ale ponieważ nikt nic nie pisze, że coś nie działa, to nie narzucam się.

@tele, po prostu doczekaliśmy chwili, kiedy wszytko działaWink
Odpowiedz
(11-08-2025, 08:03 AM)kocur napisał(a):
(10-08-2025, 05:21 PM)tele napisał(a): W FF można wyświetlać listy polubione.
Polub wybraną listę w Trakt, a będzie ona wyświetlana w FF.

Bardziej myślałem o dostępie do tych list bez konieczności autoryzacji do Trakt.

Tak się tylko przypominam. Czas ucieka a jest jeszcze tyle do zrobienia.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości