Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
A ja, mam, pytanie, do, @tele, czy Jeśli dany film ma opis po angielsku mimo ustawienia opcji, aby opisy filmów były po polsku, to można by było zrobić, aby sprawdzało, czy opis jest po polsku, a jeśli nie, to żeby go tłumaczyło na nasz. Według Gemini jest to możliwe.
Odpowiedz
REKLAMA:

(13-11-2025, 05:42 PM)Adek89 napisał(a): A ja, mam, pytanie, do, @tele, czy Jeśli dany film ma opis po angielsku mimo ustawienia opcji, aby opisy filmów były po polsku, to można by było zrobić, aby sprawdzało, czy opis jest po polsku, a jeśli nie, to żeby go tłumaczyło na nasz. Według Gemini jest to możliwe.
Wtyczki FF opierają opisy filmow i seriali na TMDB zeby polski opis pojawił sie w kodi musi on zostac opublikowany w serwisie TMDB

Podziękowali: arkady1964, Adek89
Odpowiedz
Oczywiście w tmdb można uzupełniać polskie opisy i tytuły i inne dane samemu...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
To inne pytanie teraz. Czy jak wł sobie trailer z, kodi z, fanfilm to działają, wam, bez problemu? Zauważyłem, że, są, filmy gdzie one nie, działają, bo, zacinają, po, paru sekundach np anioł stróż, zawsze, zacina w tym samym miejscu. Inny potrafi działać bez, problemu.
Odpowiedz
A propo z którego roku "Anioł Stróż"?
Odpowiedz
(15-11-2025, 05:16 PM)Croton napisał(a): A propo z którego roku "Anioł Stróż"?
Myślałem że, jest, jeden. XD. Ten najnowszy gdzie gra keanu riws ( nie wiem jak, się gościa pisze) 2025
Odpowiedz
REKLAMA:

Na wtyczce fanfilm.beta nic nie zacina idzie płynnie,tak samo na stronce filman.cc wszystko jest OK.
Odkąd zainstalowałem fanfilm.beta nie mam kłopotów z filmami.
Odpowiedz
Jeśli chodzi Ci o ten konkretny to u mnie jest bez problemów wyświetlany.

[Obrazek: GGeOrZnl.png]
1
Odpowiedz
serwus @Croton , co to za skrórka ?
Odpowiedz
(16-11-2025, 07:24 PM)Ptysi3k napisał(a): serwus @Croton , co to za skrórka ?
TITAN MOD

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: martairafal, 4 gości