Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVP Sport Online (Transmisje)
@azman

miałbym prośbę chodzi o kanał regionalny TVT Rybnik czy mógłbyś się przyjrzeć czy z tej strony umiałbyś pociągnąć epg dlatego chcę z tej strony bo tylko tu jest aktualne epg wszystko co znalazłem całkowicie jest cos innego niż właśnie na stronie kanału , i co za tym idzie i epg.ovh ma złe epg .dziekuję

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Postaram się cos wymyślić w najbliższym czasie.
Zresztą i tak mnie czekają gruntowne poprawki w mechanizmach pobierania wydarzeń
Odpowiedz
@azman

Polsat Film 2 - Polsat Reality - Polsat X zły czas

w epg jest napisane 20:40 a faktycznie rozpoczyna się o 19:40

czyli na Tivimate zrobiłem -1
Odpowiedz
@azman

NBC Sports NOW

dodał ten kanał taka pelna nazwa NBC Sports NOW

spotkałem tu epg ,dasz może radę

tu jest temat poruszany na temat ini dla tej strony
Odpowiedz
Można dodać epg do kanałów : (Czeskie ) Nova Sport 1, Nova Sport 2,CT sport , JOJ Sport, JOJ Sport 2, RTVS Sport , Sport 1, Sport 2
Odpowiedz
Kanały dodane razem z Music Box..... Można sprawdzać i testować, już są dostępne.
Pewnie nazwy będzie trzeba dodać, bo zgadywałem.
Pozdrawiam Smile
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

(23-11-2025, 05:31 PM)sky02 napisał(a): Kanały dodane razem z Music Box..... Można sprawdzać i testować, już są dostępne.
Pewnie nazwy będzie trzeba dodać, bo zgadywałem.
Pozdrawiam Smile
ogólnie na plusx pojawiły się kanały takie jak: (Czeskie ) Nova Sport 1, Nova Sport 2,CT sport , JOJ Sport, JOJ Sport 2, RTVS Sport , Sport 1, Sport 2
Eurosport 3 HD, Stargaze TV, MTV Germany, NBA TV, NBC Sports Now, Dazn Event 11-15
a te się pokażą Music box dance, Music box hits
Odpowiedz
@azman kanał DolceVita TV By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. jest szansa abyś sie przyjrzał czy jest możliwość pociągnąć epg
Odpowiedz
Znajdę czas to popracuję nad tym Dolce i TVT.
2
Odpowiedz
dałoby radę dodać (cz): nova sport 3, nova sport 4, nova sport 5, ct1, ct2, jednotka, dvojka
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości