hello, można dodać Sky UHD Sports 1, Sky UHD Sports 2, TVC Reality, PPV Event 3-5, beIN Sport 4–5 ?
|
TVP Sport Online (Transmisje)
|
||||||||||
|
REKLAMA:
29-12-2025, 08:41 PM
Na polsat film 2,polsat reality,polsat x nie pobiera epg.
@azman
Filmax Cafe TVC reality Comedy Channel Extra Pixel Tv Music Live, Music Club, Music Hits, Music 00s, Music 90s, Music 80s epg jest na orange jest szansa ze dodasz By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
10-01-2026, 09:24 AM
@Max1000
Link nie działa prowadzi do strony z błędem 404 Odnośnie Orange to jest problem bo ini dla WG++ nie działa od 2020 nie aktualizowane A ja osobiście nie mam żadnego dostępu do OrangeGO żeby jakimś skryptem pobrać ich ramówkę a niestety ich program dostępny jest dopiero po zalogowaniu na portal. Na dniach dodam TVC Super i poprawię Eurosport 3 oraz obie Republiki Podziękowali: sky02
1
@Max1000 dzięki na dane do pomarańczy.
Coś tam poszło ale czy na dłuższą metę będzie działać to wątpię. Problem polega na tym że trzeba wyłuskać mnóstwo nagłówków oraz tokenów i innych id oraz ciasteczko żeby w ogóle coś pobrać. Bez tych danych API orange mnie ignoruje. A skoro token i ciastko to za jakiś czas wygaśnie i będzie po danych do EPG Musiałbym mieć aktywne konto nawet z minimalnym pakietem aby zrobić jakąś automatykę pobierania tokenów i ciastek. Na dziś udało mi się pobrać ramówki na 7 dni dla 260 kanałów, oczywiście trzeba jeszcze nad tym popracować by było zgodne ze standardem XMLTV i zamapować channels ID zgodne z azman.channels ------------------ Bawiąc się dziś trochę przez cały dzień z tym EPG w pewnej chwili wpadłem na ciekawe dane i w przypływie geniuszu zacząłem kopać i się w końcu dokopałem. Udało mi się pozyskać dla 208 kanałów dane wprost od AKPA (jak ktoś nie wie to od nich wszystkie portale czerpią dane ramówek nawet C+ i Polsat) Wszystkiego mają 530 kanałów, niestety mam kluczyk tylko do 208. Jest już pobierane i mapowane channels id zgodne z azman.channels. A teraz @sky02 trochę Cię wkurzę ![]() Pobranie 260 ramówek Orange na 7 dni i 208 ramówek od AKPA również na 7 dni oraz mapowanie channels id i wyplucie tego w 2 pliki standardu XMLTV zajmuje 2-2,5 min. (tak nie pomyliłem się minuty) pobrane ponad 100 000 wydarzeń. Cały przebieg mojego EPG Downloadera który ma już 25 scrapperów trwa jak na razie 4-5 min i ogarnia do jednego pliku wszystkie te pojedyncze duperele które ostatnim czasem potworzyłem. Dopieszczam silnik i już na dniach pojawi się jeden plik ze wszystkimi tymi moimi wynalazkami zgodny ze standardem XMLTV. Te poniższe kanały będę miał bo są w tych 208 od APKA "1140": "Music 00's", "1139": "Music 90's", "1141": "Music Club", "1143": "Music Hits", "1142": "Music Live", "1146": "Comedy Channel Extra", "1145": "Pixel TV", "555": "Eurosport 3", A z Orange trzeba się przyjrzeć co będzie w przeciągu najbliższych 2-3 dni czy padnie czy nie. Podziękowali: Max1000, sky02 REKLAMA:
11-01-2026, 09:09 AM
@azman no brawo, mi to zajmuje pół nocy i nie jest idealnie. Musisz mnie wdrożyć w tą nową Twoją technologię
12-01-2026, 12:16 AM
(11-01-2026, 09:09 AM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
13-01-2026, 06:43 PM
@azman na dzień doby brakuje Eleven Online w azman_XMLTV.xml.xz. I czy Quadro 4K także można dodać do tej listy?
Cześć
Eleven pewnie dopiero w weekend ogarnę bo skrypt padł i muszę na nowo popatrzeć co tam na stronie jak już się te wydarzenia pojawią. Quadro dodam jak rozbiję obecny skrypt na kawałki, pewnie dziś w nocy i jak starczy czasu i nie padnę to może i cała paczka kanałów Fast od sweet.Orange też mam do poprawy bo ciastka i tokeny wygasają po około 12-18h a że są za paywall'em to nie tak łatwo napisać automat logujący te dane. Zajmowałem się silnikiem EPGD i napisałem kilka skryptów "podbierających dane wprost z AKPA (By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.) jeszcze nie mam wszystkiego ale dopiero będę atakował duże ryby (WP,C+,PB,Telemagazyn) Przy okazji kombinowania znalazłem ramówkę dla TVK SM, TV MN (chyba jeszcze istnieje) i kilku innych kablowych kanałów. Nie dodaję jeszcze wszystkiego co mogę (polsaty, tvp, tvn i cała reszta kanałów sat, naziemnych i kablowych) bo się nie odnajdę w gąszczu danych który skrypt wymaga dopieszczenia. Stopniowo będzie tych kanałów coraz więcej w azman_XMLTV na razie mam tylko te kilka kanałów ![]()
1
| ||||||||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
||||||||||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości