Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Co to znaczy "nie da się"? Nie ma żadnego problemu z instalacją repo fanfilm a z niego oczywiście samej wtyczki (kodi zarówno 21.2 jak i 21.3 a i na 22 też tak na marginesie dodając). Wypadało by napisać coś więcej np jaki błąd się pojawia u Ciebie, a w idealnym świecie zamiast pisać o błędzie pokazuje się logi.
Odpowiedz
REKLAMA:

(31-12-2025, 04:07 PM)szopns napisał(a): Co to znaczy "nie da się"? Nie ma żadnego problemu z instalacją repo fanfilm a z niego oczywiście samej wtyczki (kodi zarówno 21.2 jak i 21.3 a i na 22 też tak na marginesie dodając). Wypadało by napisać coś więcej np jaki błąd się pojawia u Ciebie, a w idealnym świecie  zamiast pisać o błędzie pokazuje się logi.
Niepotrzebnie spanikowałem, wszytko działa jak należy.
Odpowiedz
Miałem problem przy wyszukiwaniu filmu Iluzja 1/2, polski tytuł nic nie znalazło, to samo z angielską nazwa tytułu. Coś robię źle czy to kwestia wyszukiwarki ? 
Dodatkowo, czy byłbyś w stanie dodać automatyczne odświeżanie/pobieranie list z trakta(samemu doskwiera mi lista obserwowanych filmów). Jak rozumiem aktualnie lista tytułów obserwowanych w trakt jest cache'owana i jedyna możliwość na aktualizacje to manualne kliknięcie importowania w opcjach narzędzi. Myślę, że logicznym byłoby pobieranie za każdym razem aktualnej listy bądź też jakiś trigger w podopcjach wyboru danej listy
1
Odpowiedz
Część
Macie dalej problemy ze źródłami z doodstram? U mnie nadal filmy uruchamiane jeszcze w grudniu nie chcą działać. Przykładowo serial Zawód Amerykanin dowolny sezon zwykle 4 źródła na odcinek z doodstram i przy każdym nieudane odtwarzanie.
Używam kodi na google TV i wtyczki cmkodi z Polish team.
Odpowiedz
Czy chodzi o źródła z Filman_API ?

Jeśli tak, to mam tak samo.

Podejrzewam problem u nich.

Choć niektórzy mówią, że te źródła w ich apce (Filmana) na Androidzie działają (może nie wszystkie, ale chociaż 1080p - i to jest trochę dziwne).

Niektóre źródła jednak działają w Kodi (np. serial Budda, Drelich) ale to zdecydowana mniejszość.
Jak ktoś coś więcej wie lub zauważył, to niech podzieli się spostrzeżeniami.

Na razie proponuje wyłączyć sobie ten scraper w Ustawieniach (aby się nie denerwować) - za jakiś czas ponownie będzie można sprawdzić.
Odpowiedz
@123tomek Ważniejsze jest info z której wersji moda korzystasz, bo napisanie zresztą błędnie, że z wtyczki CMkodi nie daje kompletnie nic autorowi moda. Ma prawo nie wiedzieć co to CMkodi, że jest to build zwany też potocznie nakładką czy gotowcem, który ma zebrane wszystkie warte uwagi wtyczki i zapięte pod skina (zmodyfikowanego)- dlatego napisanie, że korzystasz z wtyczki CMkodi jest błędem, bo nie ma takiej wtyczki.
Odpowiedz
REKLAMA:

Cześć Wszystkim. Mam pewien problem, może ktoś już się z takim spotkał i pomoże. Dzisiaj dotarło do mnie urządzenie Xiaomi Box gen3. Zainstalowałem Kodiego 21.2 przyznałem wszystkie uprawnienia i jest problem tego typu, że Kodi nie wyszukuje repozytoriów Kodi. To nie jest problem sieci bo dwa inne urządzenia pracują bez problemu, nie jest też to problem z siecią bo próbowałem na innych wifi i wszędzie to samo, wrzucam screena z błędu jaki wyskakuje. [Obrazek: a2jGYTbl.jpeg]
Odpowiedz
Mam to samo dokładnie. Nie działa już od kilku godzin.

Wysłane z mojego 2312DRA50G przy użyciu Tapatalka
[Obrazek: 263f33e14904955d8e40a6e3d68edc44.jpg]
1
Odpowiedz
Siema u was też po wybraniu źródła TVPVOD próbuję je odpalić po czym pomija je i przeskakuje do następnego źródła poniżej ? a gdy wyłączę źródła filman_api to już nagle działa
Odpowiedz
jaką wersję kodi obecnie polecacie? małoproblemowa.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 niewidocznych użytkowników, 3 gości