Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Dzięki za fix Smile Miło coś pomóc, mimo braku zrozumienia technicznego Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

[Obrazek: 6Bonuajl.jpeg][Obrazek: yvBHrNKl.jpeg][Obrazek: sMQXT2al.jpeg]

Ogl 1 zdjęcie jest jak jest na FF. 2. Wyszukuje ten sam film na Giptv czyli w moim przypadku Toy Story na Global Serch po czytałem że właśnie tego używa FF. 3. Jak używam wyszukiwania filmu w wtyczce Giptv ale w zakładce tylko filmy i jak widać jest różnica w wyszukiwaniu tego samego.

trochę inaczej mi to uploadowalo więc to odwrotnie

wiem że to jest w fazie testów tylko pisze moje odczucia i co można poprawić

A że pierwsze jest że wyszukuje przez zakładkę filmy
Odpowiedz
1. sprawdź po wejściu w kategorie czy to na pewno jest Toy Story a nie Toy Story 2,3,4 - bo GIPTV łapie ten tytuł dla poszczególnych części. Zobaczę jeszcze czy na różnych listach da się po tmdb_id szukać - co by trafiało w 100% wyników pewnie
[Obrazek: sd2bBXIl.png]
[Obrazek: rrF9Vk1l.png]

W razie czego prześlij mi tego typu pliki (bez live json)
[Obrazek: BA6rFeEl.png]
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Witam, mam taki problem, że od kilku wesji FF nie mogę usunąć pozycji z listy ulubionych.
1
Odpowiedz
(10-02-2026, 08:58 AM)servisco2 napisał(a): Witam, mam taki problem, że od kilku wesji FF nie mogę usunąć pozycji z listy ulubionych.

Bo nie ma tak, żeby ulubione lekką ręką odrzucać. Trochę stałości w uczuciach! ;-)

A poważniej, to naprawione, dzięki za zgłoszenie.
Będzie w kolejnym wydaniu.

Podziękowali: servisco2
1
Odpowiedz
@Cxxzsefc - dzięki za pliki - potwierdza mi się jedna teza - będzie poprawka.
Zrzut z listy którą mi udostępniłeś.

[Obrazek: cWIGqnSl.png]
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Kolejna wersja: 2026.02.11 - w repozytorium:
  • giptv - poprawa wyszukiwania
  • poprawa obsługi ulubionych
Odpowiedz
Siema mam problem z filmami w 4k ze źródła filmy.live na android tv i nawet na wydajnym telefonie android filmy strasznie się zacinają (internet nie jest tu problemem) na komputerze pod windowsem w kodi nie ma tego problemu tam filmy odtwarzają się płynnie. Mam włączone zezwolenia na sprzętową akcelerację mediacodec i mediacodec (powierzchniowy) próbowałem też zewnętrznych odtwarzaczy dla lepszej kompatybilności z przyspieszeniem sprzętowym vlc i mx player ale nie zdało to egzaminu w przypadku tego źródła filmy się nie uruchamiały nawet po wpisaniu w regułach external playerów user agenta jak i w samej aplikacji vlc. W innych aplikacjach poza kodi np youtube filmy w 4k chodzą bez żadnego problemu
Odpowiedz
(11-02-2026, 10:40 AM)Kamilmail napisał(a): Siema mam problem z filmami w 4k ze źródła filmy.live na android tv
 Filmy 4k na tej stronie używają kodeka AV1 - ten kodek nie na wszystkich urządzeniach jest wspierany sprzętowo, a jego obsługa programowa wymaga mocnego procesora.
2
Odpowiedz
Wiem wiem przed chwilą wrzuciłem ff beta na dekoder przystawke android tv playbox 4b kaon i o dziwo na nim filmy w 4k nie zacinają się
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości