Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nieaktualne picony
@Max1000 czyli nie będzie aktualizacji picon z tych moich?

@Max1000 mogę usunąć kontury
Myślę że wtedy te TVP bardziej pasują. Poza tym przykładowo Discovery wróciło do dawnej wersji logotypu.
No i te TVP 1 i 2 bardziej odpowiadają te moje moim zdaniem.
Proszę o odpowiedź.
Odpowiedz
REKLAMA:

@djjstv ja daje aby były jak oryginał a co wykorzystuje @sky02 do swojego epg to już jego wola , powiem tak oryginał daje dla @sky02 i uważam ze tak lepiej , a już dla własnego użytku mam kilka kanałów inaczej swoje i to Ci proponuję w epg oryginał a własny użytek niech każdy robi jak się podoba to moja opinią , a reszta to już decyzja @sky02 .Miłego dnia życzę

a Discovery rzeczywiście zmienił

Logo @sky02

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
@sky02 błagam... Bez cienia... Te co są, są idealne a nie w stylu web 2.0
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
2
Odpowiedz
Cień / kontur mogę usunąć. Ale tylko czy jest sens skoro autor i twórcy EPG wolą te stare i nieaktualne.
Proszę o odpowiedź czy ewentualnie odjąć kontur.
Myślę że wtedy moje picony będą bardziej odpowiadać identyfikacji logotypów kanałów.
Bo przecież chociażby TVP1 HD oraz TVP2 HD ode mnie lepiej się prezentują i lepiej wyglądają niż te co są obecnie.
Odpowiedz
@djjstv  Nie musisz nic robić, bo nasze loga są bardziej podobne do oryginału. Owszem w rogu wyświetlane bardziej przypomina Twoje, ale oficjalne jest takie. Wszyscy nie mogą się mylić Wink By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
[Obrazek: Fw8U5eIl.png]

Nie denerwuj się, ale nie masz racji. Pozdrawiam Wink
1
Odpowiedz
(17-02-2026, 03:17 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
[Obrazek: Fw8U5eIl.png]

Nie denerwuj się, ale nie masz racji. Pozdrawiam Wink

Nie denerwuje się. Spokojnie. Choć jak widać moje logotypy bardziej odpowiadają stanu faktycznemu. Tak samo jak chociażby TVP1 Abc i  TVP Abc 2. Też sobie porównajcie co na ekranie a co od Was. Myślę tylko że bądź co bądź moja propozycja logotypów wciąż powinna być rozważona.
Odpowiedz
REKLAMA:

Tak się uniosłeś, że nawet nie zauważyłeś że nie podałeś logotypu TVP abc. Nie istnieje TVP1 Abc. Wiem teraz jaja sobie robię Smile ale co jest w rogu nie zawsze jest oficjalnym logo na liście. Przy Twoim toku rozumowania 75% pickon była by biała.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Pozdrawiam i koniec tematu.
Odpowiedz
(17-02-2026, 08:22 PM)Prsky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Pozdrawiam i koniec tematu.
Przepraszam to tylko literówka. I daleki jestem od unoszenia się. Na szczęście każdy może ustawić sobie taki logotyp w oprogramowaniu z jakiego korzysta jakie mu się podoba. Ja chciałem tylko i wyłącznie dobrze dal ogółu forumowiczów i osób korzystających z dobrodziejstw EPG od Was i tyle w temacie, który jak ująłeś został zakończony. Tak że luzuj i pozdro i elo.

Podziękowali: sky02
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości