Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVP Sport Online (Transmisje)
@sky02 V90 był pod MTV Classic teraz znowu coś tam miesza , pisał na dniach TVP Miłość , HBO 3 Europa będzie dodane to pewnie i te dwa kanały w końcu wyjaśni się ..PPV 3 tam nic nie zmieniamy zostawiamy epg od ppv 3 , itv4 epg proszę zostawić bo chce aby ten itv4 dodał oficjalnie musze go urobić

Eurosport 4K brak epg
Odpowiedz
REKLAMA:

@azman    @sky02

kanał    HBO 3 Europa  (HBO 3 CZ )

sa    w  epg  przerwy  czasowe  i  w  aplikacji  Tivimate  są  jako  Brak informacji  ,  spojrzałem w epg  i  zauważyłem ze  są  luki  w czas  zakończenia  jednej  pozycji    i  czas  rozpoczęcia drugiej pozycji 

jest  możliwość coś  zrobić    może    podczas tłumaczenia  ten czas  się  zmienia  bo w  oryginalnym epg  czasy  są  poprawne  .dziekuje  za sprawdzenie
  oto  przykład 

<programme start="20260217140500 +0000" stop="20260217150500 +0000" channel="HBO 3 CZ">
    <title lang="pl">Warcraft</title>
    <sub-title lang="pl">Pierwsze starcie</sub-title>
    <desc lang="pl">W spokojnej krainie Azeroth ludzie przygotowują się do wojny, gdy najeżdżająca armia orków grozi zniszczeniem ich królestwa.</desc>
    <credits>
      <director>Duncan Jones</director>
      <actor>Travis Fimmel</actor>
      <actor>Paula Pattonová</actor>
      <actor>Ben Foster</actor>
      <actor>Dominic Cooper</actor>
      <actor>Toby Kebbell</actor>
    </credits>
    <date>2016</date>
    <category lang="pl">Przygodowy</category>
  </programme>
  <programme start="20260217160500 +0000" stop="20260217180000 +0000" channel="HBO 3 CZ">
    <title lang="pl">Ptak-człowiek</title>
    <desc lang="pl">Czarna komedia w reżyserii wielokrotnie nagradzanego reżysera Alejandro Iñárritu opowiada historię aktora Riggana Thomsona, który wcześniej zasłynął jako kultowy ptasi superbohater Birdman, a obecnie walczy o debiut na Broadwayu.</desc>
    <category lang="pl">Dramat</category>
  </programme>
Odpowiedz
Ja tylko mogę zmienić na oryginał czeski. Od tłumaczeń i zmian jest @azman  To wygląda na specjalne działanie. Idealnie godzina. Nie wiem po co, pytaj azmana.
Ps. @azman  to wygląda na błąd stref czasowych UTC / [  Debug ] UTC+01:00 25/10/2020 Europe/Warsaw
Odpowiedz
(17-02-2026, 06:24 PM)sky02 napisał(a): Ja tylko mogę zmienić na oryginał czeski. Od tłumaczeń i zmian jest @azman  To wygląda na specjalne działanie. Idealnie godzina. Nie wiem po co, pytaj azmana.
Ps. @azman  to wygląda na błąd stref czasowych UTC / [  Debug ] UTC+01:00 25/10/2020 Europe/Warsaw
zostaw   jak jest    poczekamy   co @azman    odpowie
Odpowiedz
Odświeżyłem listę jest już hbo3europe to się wnikliwiej przyjrzę co ten mój skrypt wyprawia.
Podejrzewam że na etapie tłumaczenia coś się wysypuje
1
Odpowiedz
TVP Miłość brak epg
Odpowiedz
REKLAMA:

(19-02-2026, 12:35 PM)Max1000 napisał(a): TVP Miłość  brak epg
Poprawione i wysłane.

Podziękowali: Max1000
1
Odpowiedz
Sweet i Rakuten.
Wszystkie Trace i That's już z EPG

Padło Eleven Online - walczę

Podziękowali: sky02, Max1000
Odpowiedz
Dodane
"00S": "MusicBox00s.pl",
"80S": "MusicBox80s.pl",
"90S": "MusicBox90s.pl",
"UKRAINE": "MusicBoxUkraine.pl",
"MUZON": "Muzon.pl"
oraz
"VantageMusic.pl"
"VantageDance.pl"
"VantageRock.pl"
1
Odpowiedz
@azman  jak będziesz walczył z HBO 3 Europa, to przyjrzy się jeszcze gatunkom. Mamy tam takie: POKAZYWAĆ, ROZMAWIAĆ.
A takie cudaki Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości