Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection
Skin dla upnext który poprawilem działa na obu wtyczkach. Jedyna różnica to zaczytywanie koloru - ale to można w skrypcie wbić na domyślny skorki
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

@adi1 co to znaczy że nie działa z wszystkimi serwerami? Przecież serwer z którego odtwarzasz nie ma związku z UpNext. Wtyczka z której korzystasz owszem - ale nie wiem która jeszcze korzysta tylko z starej wersji - te które sprawdzałem działają z obiema wersjami. Zaletą nowszej wersji jest natomiast katalog next episodes - który w przypadku korzystania z biblioteki pokazuje ci listę kolejnych odcinków (np. w widgecie)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Wersja service.upnext-2.0.30+matrix.dev.0 nie działa np z elementum na Boxie ale na Pc już działa.
Odpowiedz
To zgłoś to autorowi tej wtyczki - pewnie drobna różnica w wersjach pythona.
No i to nie ma nic wspólnego z serwerami tylko z wtyczkami.
Odpowiedz
Mam jeszcze jedną prośbę. Problem polega na przewijaniu - cofaniu np o 10min, klawisz górny - dolny. OSD chowa się natychmiastowo i nie ma sposobu zobaczyć na jakim etapie jest film.
Czy jest możliwość poprawienia tego ustawienia.

Podziękowali: arkady1964, Tomek
1
Odpowiedz
Łoo to akurat fajne znalezisko.
Funkcja która za to odpowiadała została usunięta w K20, a w to miejsce weszła nowa.
Oczywiście poprawię, dzięki.

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
REKLAMA:

[Obrazek: pjFEVhNl.png]
[Obrazek: 0vnoBO6l.png]
Zauważyłem po ostatniej aktualizacji, że zmienił się sposób wyświetlania informacji o kodekach, wcześniej było tak jak na screenach, a teraz nie mogę przywrócić powyższego efektu, bo w obu miejscach jest tak samo czyli albo w obu miejscach tekst albo w obu miejscach ikony.
Odpowiedz
Tak, dokładnie taki był zamysł, albo ikony, albo tekst. Opcji mieszanej nie mam w planach.
1
Odpowiedz
@adi1 wersja podbita, teraz przy przewijaniu powinno być przez chwilę widoczne.
Poszły też poprawki dla upnext i powinno działać z jedną i drugą wersją wtyczki.

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
(24-02-2026, 04:55 PM)DenDy napisał(a): @adi1 wersja podbita, teraz przy przewijaniu powinno być przez chwilę widoczne.
Poszły też poprawki dla upnext i powinno działać z jedną i drugą wersją wtyczki.
 Wszystko działa jak należy  wielkie dzięki.
Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: