28-02-2026, 03:54 AM
@azman epg dla Eleven Online brak wiadomo coś czy wroci ?
|
TVP Sport Online (Transmisje)
|
|
REKLAMA:
13-03-2026, 02:43 PM
@azman Eleven Online epg nie poganiam tylko chciałbym zapytać czy cos z tego bedzie ?
Witam
Chwilę mnie nie było ot takie swoje sprawy. Jeżeli chodzi o wszelkie kanały/transmisje event to z tym zawsze będzie problem bo to nigdy nie jest stały kod w stronie operatora. Jedni maja w miarę stabilne a u innych zmienia się to co kilka dni i do tego zero schematu. Zmian było mnóstwo ostatnio więc nadrabiam, wpierw moja kochana E2 a za tym też idzie cała reszta. Na ile umiem na tyle mnie stać i macie co macie. Zanim sezon działkowy się rozpocznie na dobre postaram się to wszystko po ogarniać, a ile będzie działało to tylko zależy od dev tych wszelkich stron z danymi lub ukrytymi danymi. -------------- SkyShowtime wprowadził kanały FAST - ??, ktoś ma? Mam tam konto pogrzebię sobie (Star Trek i House to już dla mnie chęć posiadania EPG) Sweet zapowiedziało kolejnych chyba ze 30 kanałów docelowo 100 czy 150 ma być Zmiany, przetasowania i co najgorsze nie pozyskujmy EPG z pojedynczych stron portali tylko z agregatorów. Tak mam jakiś dostęp do AKPA ale tylko na tyle ile ma ta czy owa kablówka a AKPA ma wszystko. Aż mnie korci nie bawić się tylko od nich kupić ten dostęp i mieć wszystko w xml a maja ze 3 wersje xml Nie wnikam jaka jest ich wartość, skupiam się by wiedzieć co tam nadają za materiał. ------------------- Skrypty mam tak napisane że zostawiają za sobą logi o sukcesie lub porażce swojego wykonania. Tylko brak czasu na ich przeglądanie. W końcu to hobby a nie generator przychodów by opłacić rachunki. I właśnie pisząc ten post wpadł mi do głowy pomysł czemu to nie wysyłam sobie statusów sukces/fail na komórke Pewnie poza darmowymi bramkami będę musiał sobie napisać jakąś apke. Tyle pierdół a teraz co nie działa, szybko krótko i staram się naprawiać
20-03-2026, 07:46 PM
@azman pytanie serwis polsat box go zakładka na żywo By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. tam sa transmisje wszystkie live równiez te ktore sa na eleven online , pytam bo przeszli na polsat box bo i oni maja problemy z serwisem eleven sports , wiec beda pobierac z polsat box i czy z tej zakładki na zywo mozna by zrobic epg ?
REKLAMA:
@Max1000 , @sky02
Cześć Panowie Co tam nie działa lub co trzeba poprawić. Mam tych skryptów mnóstwo a i żeby mi nie blokowało EPGD to mam w kodzie polecenie kontynuuj po błędzie tak by się wykonały inne skrypty jak jeden padnie. Wiem o MusicBoxach i o Eurosport 4K. Coś tam jeszcze padło i brak EPG? @Max1000 z tej strony która podałeś nie ma szans by to jakoś przypisać te wydarzenia do konkretnych kanałów. Dane są ale nie ma info gdzie na jakim kanale będą nadawane. Walczę dalej z Eleven, po zmianach w portalu ot takie głupoty jak EPG trzymają za 5 zabezpieczeniami, tokeny , id sesji przeglądarki, id usera, i kilka innych znaczników wygasających w 30 min. A było tak dobrze ![]() P.S. Padły mi Twoje dane do Orange, ale radzę sobie chyba ogarniam wszystko co ma Orange z innych źródeł. -------------- @sky02 napisałem do AKPA zapytanie o współpracę oraz wymianę danych, ciekawe co z tego wyjdzie ?
28-03-2026, 10:40 PM
@azman witaj
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. to duży gracz, oni na tym co robimy za darmo to zarabiają. Boję się, że takich jak my bardzo nie lubią. Rozwalasz im biznes
29-03-2026, 05:56 AM
@azman
Orange PW Polsat Box go z tego serwisu tam niema konkretnych kanałów z Polsat Box Go myślałem zrobić jak jest na DAZN i Eurosport Extra czyli rozpiska z danego dnia wydarzenia , plusx również ma problemy na Eleven Online a z Polsat Box sygnał działa idealnie a Bundesliga i tu i tu jest wiec raczej przejdą na Polsat Box i wtedy ten Eleven nie bedzie potrzebny |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|