Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
Napiprojekt Katalog.

[Obrazek: aQXVajJ.png]

2026-03-25 11:57:06.383 T:14160    info <general>: ### [Napiprojekt Katalog] - No cookie cache found, will use FlareSolverr on first 403
2026-03-25 11:57:06.592 T:14160    info <general>: ### [Napiprojekt Katalog] - CF blocked (403), refreshing via FlareSolverr...
2026-03-25 11:57:24.892 T:14160    info <general>: ### [Napiprojekt Katalog] - FlareSolverr status: ok
2026-03-25 11:57:24.896 T:14160    info <general>: ### [Napiprojekt Katalog] - Cookie cache saved
2026-03-25 11:57:24.896 T:14160    info <general>: ### [Napiprojekt Katalog] - FlareSolverr: session refreshed OK
Odpowiedz
REKLAMA:

Pomocy ! Po uruchomieniu FanFilm repo wyskakuje Nieudane połączenie z repozytorium ! POMOCY proszę
Odpowiedz
@kocur czy Ty właśnie ominąłeś weryfikację CF? mógłbyś się podzielić modem?
(25-03-2026, 12:57 PM)kocur napisał(a):
2026-03-25 11:57:06.383 T:14160    info <general>: ### [Napiprojekt Katalog] - No cookie cache found, will use FlareSolverr on first 403
2026-03-25 11:57:06.592 T:14160    info <general>: ### [Napiprojekt Katalog] - CF blocked (403), refreshing via FlareSolverr...
2026-03-25 11:57:24.892 T:14160    info <general>: ### [Napiprojekt Katalog] - FlareSolverr status: ok
2026-03-25 11:57:24.896 T:14160    info <general>: ### [Napiprojekt Katalog] - Cookie cache saved
2026-03-25 11:57:24.896 T:14160    info <general>: ### [Napiprojekt Katalog] - FlareSolverr: session refreshed OK

@Tomek  można to wykorzystać w FanFilmie dla wiadomych celów?
Odpowiedz
A czemu mnie pytasz tutaj? Nie wiem jak wygląda mod tele więc nie wiem czy da się to w jego modzie zastosować - pytaj autora. Zaś sama metoda jest znana od dawna.

Posprzątałem spam, hejt i inne rzeczy na przypomnienie jednego z użytkowników który ma problem z moim bólem dupy.
@tomiek8 - repozytorium FanFilm nie jest obecnie używane przez oficjalną wtyczkę - używają go mody (ale nie wiemy w jakim zakresie bo nie mamy dostępu do kodu tych modyfikacji). Na chwilę obecną przeterminował się jeden z certyfikatów - jeśli developerzy uznają żeby go wykupić na nowo, choć nowy FanFilm nie korzysta z zależności powiązanej z tym certyfikatem, to wykupią. Ale raczej nie dojdzie do tej sytuacji, bo w najbliższym czasie do oficjalnego repo trafi oficjalny FanFilm i nie będziemy utrzymywać zbędnych zależności. Autorzy modyfikacji byli o tym informowani już w sierpniu zeszłego roku. Mieli czas na przygotowanie się aż nadto.
@athosikish - czy ci się to podoba czy nie - kolejna próba wywołania gówno burzy skończy tak samo a z tobą się pożegnamy.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
@tomiek8 - certyfikat zaktualizowany, repozytorium starego fanfilm działa.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
(25-03-2026, 04:54 PM)tomiek8 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Czyli najlepiej wyczyścić wszelkie pozostałości - odinstalować dotychczasowy fanfilm jeśli taki posiadasz i piszesz, że masz jakiś błąd w połączeniu FanFilm repo i na czysto zainstalować w Kodi, wykorzystując opcję "zainstaluj z pliku zip"
wskazując odpowiednią lokalizację pliku zip z najnowszą wersją, którą wcześniej uzyskasz od Kolegi tele.
Jeśli tak zrobisz to na pewno wtyczka FanFilm mod tele zainstaluje się poprawnie i będzie się uruchamiać bez żadnego błędu repo itp.
Odpowiedz
REKLAMA:

AIOSTREAMS

[Obrazek: 47L5QDYl.jpeg]

[Obrazek: ilcpXBvl.png]

Podziękowali: tele
2
Odpowiedz
(22-02-2026, 10:41 AM)tele napisał(a): Oczywiście, że mam nowsze wersje.
Każdemu zainteresowanemu mogę udostępnić, nie robię z tego żadnego problemu.
Nie publikuje na forum, aby nie "drażnić", ale z każdym zainteresowanym zawszę porozmawiam.

Ale niech każdy zastanowi się, czy na prawdę dalej ich potrzebuje?

Nowy FanFilm bardzo mocno się rozwinął i większość funkcji ze starej wersji jest już w nim zaimplementowane.

Niektóre propozycje podrzucam mimochodem tu na forum i za niedługi czas pojawiają się w kolejnym wydaniu. Cieszę się, bo to oznacza, że są warte. I dobrze, niech wszyscy korzystają.

Oczywiście, w "mojej" wersji są rzeczy, których nie ma w nowym FanFilm oraz odwrotnie - nie ma u mnie wszystkich rzeczy, które są w nowym FF i nie wszystkie będą. Nie chcę robić klona 1:1, bo to nie o to chodzi. Niektóre rzeczy widzę inaczej.
Aktualizuję kod w wolnej chwili, bez pośpiechu, o to co uważam, a także inni znajomi, którzy korzystają z tej wersji, za przydatne. Staram się uwzględniać nowe propozycje innych użytkowników na tyle, na ile potrafię. Dużo indywidualnych udało się zrealizować, choć chciało by się więcej.

Moja wersja nie ma własnego repozytorium - i choć jest to już obecnie 1 plik, który może być wykorzystany jako instalator na czyste Kodi (nie potrzebne jest już żadne repozytorium ani zainstalowana wcześniej żadna starsza wersja aby wtyczka działała - wszystkie zależności są aktualizowane automatycznie, bo pochodzą z oficjalnego repo Kodi), to jednak trzeba plik sobie samemu ściągnąć, np. na pendriva i go zainstalować. W nowym FanFilm aktualizacje są automatyczne. Więc to nie każdemu chce się robić.

No i też bardzo ważne - identyfikator wtyczki jest dalej taki sam, jak w nowym FanFilm. Nie zmieniam tego, gdyż korzystam z plików strm w ramach Biblioteki, które odwołują się do tej nazwy, więc gdybym zmienił, to strzeliłbym sobie w kolano. Więc w jednej instancji Kodi można mieć tylko 1 wersję FanFilm. Rozwiązaniem jest druga instancja Kodi w wersji portable, albo to co Arkady poleca - Kodi WBMC.
Ponieważ kod jest otwarty, każdy może sobie grzebać w plikach i samemu zmienić identyfikator wg własnych potrzeb.

Do tej pory, moje wersje wypełniały pustkę, od zaprzestania wydawań aktualizacji do starszej wersji, zanim pojawił się w końcu nowy FanFilm. Teraz już "oficjalna" wersja jest w pełni używalna.

Jeśli będzie zainteresowanie, zostawcie jakiś komentarz/znak pod tym postem. Dla mnie to nie problem, mogę wrzucać tu "swoje" wersje. A jak ktoś chce pozostać anonimowy, to zapraszam na priv.
Wy testowałem obie wersje i powiem szczerze twoja ma więcej źródeł według mnie filmów których na nowej wersji nie znalazłem tu są znajdowane działają od razu więc jeżeli było by to możliwe poproszę o nowe wersje jeżeli są.
Odpowiedz
U mnie na pokładzie obie wersje żyją w zgodzie i doskonale się uzupełniają.
2
Odpowiedz
(29-03-2026, 02:22 AM)kocur napisał(a): AIOSTREAMS

[Obrazek: 47L5QDYl.jpeg]

[Obrazek: ilcpXBvl.png]

Dzięki @kocur za swój wkład.

[Obrazek: W07AkpAl.jpeg]

P.S. To nie są torrenty, tylko "hosting" RealDebrid
1
1
Odpowiedz

Skocz do: