Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Dell
(22-02-2026, 10:41 AM)tele napisał(a): Oczywiście, że mam nowsze wersje.
Każdemu zainteresowanemu mogę udostępnić, nie robię z tego żadnego problemu.
Nie publikuje na forum, aby nie "drażnić", ale z każdym zainteresowanym zawszę porozmawiam.
Ale niech każdy zastanowi się, czy na prawdę dalej ich potrzebuje?
Nowy FanFilm bardzo mocno się rozwinął i większość funkcji ze starej wersji jest już w nim zaimplementowane.
Niektóre propozycje podrzucam mimochodem tu na forum i za niedługi czas pojawiają się w kolejnym wydaniu. Cieszę się, bo to oznacza, że są warte. I dobrze, niech wszyscy korzystają.
Oczywiście, w "mojej" wersji są rzeczy, których nie ma w nowym FanFilm oraz odwrotnie - nie ma u mnie wszystkich rzeczy, które są w nowym FF i nie wszystkie będą. Nie chcę robić klona 1:1, bo to nie o to chodzi. Niektóre rzeczy widzę inaczej.
Aktualizuję kod w wolnej chwili, bez pośpiechu, o to co uważam, a także inni znajomi, którzy korzystają z tej wersji, za przydatne. Staram się uwzględniać nowe propozycje innych użytkowników na tyle, na ile potrafię. Dużo indywidualnych udało się zrealizować, choć chciało by się więcej.
Moja wersja nie ma własnego repozytorium - i choć jest to już obecnie 1 plik, który może być wykorzystany jako instalator na czyste Kodi (nie potrzebne jest już żadne repozytorium ani zainstalowana wcześniej żadna starsza wersja aby wtyczka działała - wszystkie zależności są aktualizowane automatycznie, bo pochodzą z oficjalnego repo Kodi), to jednak trzeba plik sobie samemu ściągnąć, np. na pendriva i go zainstalować. W nowym FanFilm aktualizacje są automatyczne. Więc to nie każdemu chce się robić.
No i też bardzo ważne - identyfikator wtyczki jest dalej taki sam, jak w nowym FanFilm. Nie zmieniam tego, gdyż korzystam z plików strm w ramach Biblioteki, które odwołują się do tej nazwy, więc gdybym zmienił, to strzeliłbym sobie w kolano. Więc w jednej instancji Kodi można mieć tylko 1 wersję FanFilm. Rozwiązaniem jest druga instancja Kodi w wersji portable, albo to co Arkady poleca - Kodi WBMC.
Ponieważ kod jest otwarty, każdy może sobie grzebać w plikach i samemu zmienić identyfikator wg własnych potrzeb.
Do tej pory, moje wersje wypełniały pustkę, od zaprzestania wydawań aktualizacji do starszej wersji, zanim pojawił się w końcu nowy FanFilm. Teraz już "oficjalna" wersja jest w pełni używalna.
Jeśli będzie zainteresowanie, zostawcie jakiś komentarz/znak pod tym postem. Dla mnie to nie problem, mogę wrzucać tu "swoje" wersje. A jak ktoś chce pozostać anonimowy, to zapraszam na priv.
Mogę prosić o Twoja wersję?
Z góry dziękuję.
REKLAMA:
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
System operacyjny:
Urządzenie: Kinhank g1
Liczba postów: 615
Liczba wątków: 3
Reputacja:
801
System operacyjny:
Urządzenie: telewizor TCL C70
06-04-2026, 12:44 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2026, 12:45 PM przez tele.)
(06-04-2026, 12:26 PM)Adek89 napisał(a): Pisałem, do ciebie pw mógłbyś sprawdzić skrzynkę? Nie chce tutaj śmiecić
Chciałem Ci już wczoraj odpisać, ale masz wyłączone priv.
Pisałem też na mail.
Więc zrób coś z tym.
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
System operacyjny:
Urządzenie: laptop
(04-01-2025, 07:46 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. posiada także wtyczkę EZ Maintenance+ poprawioną przez @Tomek Nie potrzeba szukać w świecie
Gorąca prośba do @tele , aby najnowsze wersje zip były także montowane w pierwszym wpisie. Fajnie będzie jeśli @ tele zechce znów publikować swoją wersję. Pytanko o Ez Maintenance+, działa z Kodi Piers? Bo autor zamieścił poprawkę i nie wiem, czy wtyczka z repo KWP ją również zwiera.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: Komputer
jeżeli dostałem od tele fanfilma to on się bedzie sam aktualizował czy musze za każdym razem pisać o nową wtyczkę ??
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: sony bravia
(13-04-2026, 07:30 AM)Aleks napisał(a): jeżeli dostałem od tele fanfilma to on się bedzie sam aktualizował czy musze za każdym razem pisać o nową wtyczkę ?? musisz pisać, update tylko ręczny z pliku zip
REKLAMA:
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 18.9
System operacyjny:
Urządzenie: NVidia tv
Ajak można otrzymać tą wersję od tele
Liczba postów: 72
Reputacja:
36
System operacyjny:
Urządzenie: H96+
13-04-2026, 03:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2026, 03:39 PM przez Croton.)
Napisz na PW. Odszukaj post od "tele" i Kliknij na zakładce "tele" symbol PW. Masz na dole stosowne przyciski m/i PW. Jak klikniesz PW przeniesie cię na stronę z adresem do"tele"
Liczba postów: 43
Reputacja:
8
System operacyjny:
Urządzenie: device
3 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez kocur.)
DEBRID
|