Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TVP Sport Online (Transmisje)
@azman spoko jest. Ja tam się bardzo cieszę, że robisz także dla kodi. Łatwiej mi coś zawinąć Wink I jak dopadnie mnie jakaś awaria to będzie czym zastąpić. Od przybytku głowa nie boli.
Rozumiem Cię mój WebGrab++.config ma 4403 linij i znajdź tu coś Smile Ty to masz w miarę alfabetycznie poukładane a ja od TVP 1 a potem jak Bozia dała. Ty ja i @CMKodi z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. dajemy niezłe zabezpieczenie użytkownikom.

(12-06-2026, 03:37 AM)Max1000 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Podmieniłem i na razie działa  Tongue  Ba nawet zgadza się wczorajszy dzień, można się cofać jak ktoś przysnął. To łatka chwilowa, ważne że działa.
Odpowiedz
REKLAMA:

(12-06-2026, 03:37 AM)Max1000 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Czyli mam rozumieć że to co jest w tym adresie URL to jest ramówka na miesiąc dla kanału TSN 4K.
Postaram się to jakoś dodać poza tym co już z TSN jest pobierane.

Podziękowali: Max1000
Odpowiedz
@azman jest duży problem z kanałem zero. Trzeba jakoś go ogarnąć w magiczny sposób Wink
Odpowiedz
Zero jest teraz wszędzie więc wystarczy że zmienię dostawcę danych. Chyba od początku mam to z C+, zmienię na PB czy jakąś kablówkę a mam ich kilka.

Mnie bardziej interesuje czego nie znalazłeś w azman_XMLTV Megogo, GoNet.
Skupiam się na tym co jest po polsku, bo inaczej jak odpalę w EPGD full opcję to wynikowy plik będzie miał ze 120 mb.

Emocje TV, ElevenSports, Viaplay Online (może się uda z tych bukmacherskich stron) nie ma tam ramówki więc nie ma co pobierać
Odpowiedz
(19-06-2026, 10:59 PM)azman napisał(a): Zero jest teraz wszędzie więc wystarczy że zmienię dostawcę danych. Chyba od początku mam to z C+, zmienię na PB czy jakąś kablówkę a mam ich kilka.

Skupiam się na tym co jest po polsku, bo inaczej jak odpalę w EPGD full opcję to wynikowy plik będzie miał ze 120 mb.

Emocje TV, ElevenSports, Viaplay Online (może się uda z tych bukmacherskich stron) nie ma tam ramówki więc nie ma co pobierać
emocje ożyją jak się rozpoczną rozgrywki maja urlopy , viaplay w Polsce znikło na stale więc masz jeden mniej eleven , wszyscy przeszli na polsat box te same transmisje + dodatkowo inne więc eleven też daj sobie spokój
Odpowiedz

@azman  czego mam szukać? Niszowych kanałów? Nie chcę rozbudowywać epg o bzdury, których nikt nie potrzebuje. Nasze epg ma być po prostu dobre i stabilne. Zobacz jak już wygląda By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. a obiecywałem, że 60M to granica Smile Kiedyś było by to nie do pomyślenia, moje stare  raspberry Pi by wybuchło Wink  Róbmy to co ludziom jest potrzebne, dobrze i stabilnie, by nasze wypociny były dalej nr 1 ....

Podziękowali: Max1000
Odpowiedz
REKLAMA:

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. @azman @sky02 panowie Eurosport extra epg całkowicie rozjechane dziś jutro wyświetla się transmisje Le Mans która była tydzień temu , pod linkiem jest aktualna można prosić o korektę
Odpowiedz
Cześć

Żeby nad tym wszystkim zapanować musiałem sobie napisać jakiś panel zarządzający bo już od tego kodu to mnie oczy bolały i sam się w tym gubiłem.

Teraz mam Panel, gdzie mam wybór źródeł, kanałów a i przy okazji szuka czy mam duplikaty w configu.
Dopisałem sobie też łatwe dodawanie ID dla E2 i wielu ID dla Kodi

Na koniec dopieściłem to przeglądarką aktualnego EPG jak i napisałem porównywarkę danych EPG dla wybranego kanału z wielu źródeł (dostaję wtedy EPG dla jednego kanału ze wszystkich źródeł jakie mam i mogę ocenić i wybrać najlepsze)

Piękne nie jest ale funkcjonalne Smile

[Obrazek: 2rN2iSkl.png]
[Obrazek: JhkjCYFl.png]
[Obrazek: UPOzWmIl.png]
[Obrazek: xj92omEl.png]

I teraz mogę skupić się na stabilności i jakości danych EPG.

Zacząłem sobie tworzyć bazy danych cache dla kilku scrapperów bo przecież te filmy się ciągle powtarzają to mi przyśpieszyło proces a dla Sweet odpytuję ich bazę filmów i pobieram szczegóły dzięki czemu mam już oprócz tytułu pełny opis z kategorią rokiem krajem i aktorami.
To samo powoli wprowadzam do innych scraperów.

@Max1000
Zero leci z C+ chyba mają najlepsze dane ale mogę wnikliwie porównać czy ktoś ma lepsze.

Eurosport Extra pobieram z HBO Max i chyba wygląda dobrze, zrobiłem też jakieś drobne poprawki.

Podziękowali: sky02
1
Odpowiedz
@azman @sky02 Canal extra 1 Canal extra 5 Canal extra 6 Canal extra 7 brak epg
Odpowiedz
(25-06-2026, 04:56 PM)Max1000 napisał(a): @azman  @sky02    Canal extra 1  Canal extra 5    Canal extra 6  Canal extra 7  brak epg

Wszystkie 9 pobieram z C+

[Obrazek: S4A8hAPl.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości