Więcej szczegółów bym potrzebował.
W przewodniku nie ma wielkich zmian w stosunku do "oryginalnej" wersji - dodany jest tylko pasek postępu i inne czcionki.
U mnie na ustawieniach w skórce:
Odchudzony przewodnik X
Pokazuj informacje X
działa płynnie.
I co oznacza że działa "wolno" - w tle masz odtwarzane wideo? Jeśli tak, to skórki aura/arctic zephyr/arctic horizon nie lubią tego - i faktycznie mogą się na tym mulić...
Próbowałem na szybko wszystkich opcji konfiguracji - nie widzę "spowolnienia"
Ale ja w sumie mam słabszego boxa niż twój z tego co pamiętam a śmiga aż miło.
Może coś z listą masz nie tak, lub epg jakieś krzywe...
W przewodniku nie ma wielkich zmian w stosunku do "oryginalnej" wersji - dodany jest tylko pasek postępu i inne czcionki.
U mnie na ustawieniach w skórce:
Odchudzony przewodnik X
Pokazuj informacje X
działa płynnie.
I co oznacza że działa "wolno" - w tle masz odtwarzane wideo? Jeśli tak, to skórki aura/arctic zephyr/arctic horizon nie lubią tego - i faktycznie mogą się na tym mulić...
Próbowałem na szybko wszystkich opcji konfiguracji - nie widzę "spowolnienia"
Ale ja w sumie mam słabszego boxa niż twój z tego co pamiętam a śmiga aż miło.
Może coś z listą masz nie tak, lub epg jakieś krzywe...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.