19-06-2021, 06:21 PM
(19-06-2021, 05:47 PM)kris777 napisał(a): Dzięki za poprawki już wszystko gra :-) ...skin bardzo ciekawy i co najważniejsze działa szybko i sprawnie jakSuper! Miło mi to słyszeć
standardowy Estuary a to jest podstawa. Muszę go jeszcze dobrze poznać bo ma dość dużo ustawień i znacznie różni się od Estuary w sposobie użytkowania. Muszę poustawiać wszystko pod siebie :-) .... troszkę zwiększyć czcionkę menu itd
Trochę nieczytelne dla mnie jest wyświetlanie nazw kanałów telewizyjnych w pierwszym odruchu nie można skapnąć się gdzie jest nazwa :-) ...co raczej powinno być pierwszoplanową informacją ...to takie moje spostrzeżenie na szybko. Dalej testuję :-)
pozdrawiam!

Zaraz puszczę aktualizację, więc będzie można instalować z repozytorium.
Jeśli masz jakieś sugestię, wal śmiało! Jestem otwarty na wszystkie propozycję. Większość rzeczy, którą wdrożyłem była zainicjowana przez użytkowników

Fajnie jakbyś mógł pokazać na screenshocie o co Ci dokładnie chodzi, bo nie bardzo łapie
Albo odpal debugowanie, w ustawieniach i daj mi nazwę widoku, to sobie sprawdzę jak można by to usprawnić.A propos czcionki, zamierzam wprowadzić jakąś nową, żeby trochę odświeżyć ogólny look and feel
Tylko jeszcze muszę znaleźć jaka czcionka ładnie by pasowała.No i życzę miłego korzystania ze skina