03-08-2021, 05:03 AM
(02-08-2021, 03:11 PM)enefem napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
(27-07-2021, 10:48 AM)Tomek napisał(a): Menu poziome jest w planie?Dzisiaj zamierzam zająć się tym menu poziomym. Miałbym pytanie, jak preferujesz menu - na górze czy na dole? To samo pytanie tyczy się innych
Być może w przyszłości dodam (raczej na pewno, a nie być może) więcej układów i znajdzie się tez opcja w opozycji, ale od czegoś trzeba zacząć i nie chciałbym zrobić fuckupu z tym layoutem
#edit
osobiście wydaje mi się, że na dole i wyżej widgety, ale może macie inną koncepcję, o której chętnie poczytam
Powiem tak - mój ideał skórki od której zaczynałem - mimic - miał menu na dole. Eminence 2 mod, który jest dla mnie prawie ideałem miał w 3/4 - nie na środku, ani też nie całkowicie na dole. AZ,AZ2,AH - na górze. teraz korzystam z AH i jest na górze - przywykłem - ale bardziej intuicyjne dla mnie jest na dole.
Podziękowali: heppen_
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

) więcej układów i znajdzie się tez opcja w opozycji, ale od czegoś trzeba zacząć i nie chciałbym zrobić fuckupu z tym layoutem