03-08-2021, 05:03 AM
(02-08-2021, 03:11 PM)enefem napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
(27-07-2021, 10:48 AM)Tomek napisał(a): Menu poziome jest w planie?Dzisiaj zamierzam zająć się tym menu poziomym. Miałbym pytanie, jak preferujesz menu - na górze czy na dole? To samo pytanie tyczy się innych
Być może w przyszłości dodam (raczej na pewno, a nie być może) więcej układów i znajdzie się tez opcja w opozycji, ale od czegoś trzeba zacząć i nie chciałbym zrobić fuckupu z tym layoutem
#edit
osobiście wydaje mi się, że na dole i wyżej widgety, ale może macie inną koncepcję, o której chętnie poczytam
Powiem tak - mój ideał skórki od której zaczynałem - mimic - miał menu na dole. Eminence 2 mod, który jest dla mnie prawie ideałem miał w 3/4 - nie na środku, ani też nie całkowicie na dole. AZ,AZ2,AH - na górze. teraz korzystam z AH i jest na górze - przywykłem - ale bardziej intuicyjne dla mnie jest na dole.
Podziękowali: heppen_
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...

) więcej układów i znajdzie się tez opcja w opozycji, ale od czegoś trzeba zacząć i nie chciałbym zrobić fuckupu z tym layoutem