Oki - takich kilka rzeczy które mnie jeszcze blokują przed przejściem
1. możliwość ustawienia stałego tła - jedna tapeta dla wszystkiego, bez żadnych blur i żadnych tapet w tle. Ot - stałe tło
- a nie żadne rozmazane - lubię statykę a nie migające tła...
Stałe jedno tło w home, w widgetach, w widoku plików...
2. możliwość wyłączenia ocen - nie korzystam, w większości skórek usuwam ręcznie
3. - brak pewnej konsekwencji w kolorach - pomimo ustawienia koloru na niebieski, na niektórych jest niebieski, ale np. na wyborze filmu mam zielony:
![[Obrazek: mYKtOZPl.jpg]](https://i.imgur.com/mYKtOZPl.jpg)
4. Możliwość wyłączenia submenu w widoku poziomym
5. wyrównanie tekstu w menu poziomym + ewentualne pogrubienie
6. w home - widoczne *C - mimo że mam wyłączoną pogodę - nie korzystam, wolę zerknąć przez okno...
1. możliwość ustawienia stałego tła - jedna tapeta dla wszystkiego, bez żadnych blur i żadnych tapet w tle. Ot - stałe tło
- a nie żadne rozmazane - lubię statykę a nie migające tła...
Stałe jedno tło w home, w widgetach, w widoku plików...
2. możliwość wyłączenia ocen - nie korzystam, w większości skórek usuwam ręcznie
3. - brak pewnej konsekwencji w kolorach - pomimo ustawienia koloru na niebieski, na niektórych jest niebieski, ale np. na wyborze filmu mam zielony:
![[Obrazek: mYKtOZPl.jpg]](https://i.imgur.com/mYKtOZPl.jpg)
4. Możliwość wyłączenia submenu w widoku poziomym
5. wyrównanie tekstu w menu poziomym + ewentualne pogrubienie
6. w home - widoczne *C - mimo że mam wyłączoną pogodę - nie korzystam, wolę zerknąć przez okno...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.