01-02-2022, 10:23 PM
(01-02-2022, 08:59 PM)mecenas1981 napisał(a): a czy wylogowanie wywala konfiguracje? apki launchery itp?Nie. Jeżeli nie zresetujesz Boxa do ustawień fabrycznych to wszystko zostanie tak jak było. Wylogować się można w Ustawieniach apki Canal+ w prawym górnym rogu - pudełko z popcornem. Po wylogowaniu otwiera się ekran ponownego logowania. Teraz można zalogować się do innego konta.

