17-02-2022, 06:53 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2022, 06:57 AM przez Marcinxl.)
Udało mi się znaleźć firmware od tunera Mecool KT1. Kolega "@ Gutek @" z forum emitela pomógł mi je rozpakować. (Dzięki jeszcze raz dobra robota). Wyciągnąłem z niego aplikację LiveTV ( oparta ona jest o znana wszystkim apkę dostępną w GP Live Chanells) i udało mi się ją zainstalować na canal+ boxie. Kanały DVB-T działają, epg jest bardziej rozbudowane są opisy programów, jest lista kanałów, ale nie działa przełączanie kanałów. Kanały da się przełączać tylko z EPG. Jeśli ktoś chce przetestować to wrzucam link do aplikacji LiveTv By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
W firmware są jeszcze dwie apk TvSettings.apk i TvProvider.apk ale one przy próbie instalacji wyrzucają komunikat "Podczas analizowania pakietu wystąpił błąd". Wracając do aplikacji Live TV gdybym jakoś udało się z niej przenieść chociaż te bardziej rozbudowane EPG do aplikacji Live Channels to już byłoby fajnie. Pliki źródłowe do Live Channels są dostępne tu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Podziękowali: slabuk
W firmware są jeszcze dwie apk TvSettings.apk i TvProvider.apk ale one przy próbie instalacji wyrzucają komunikat "Podczas analizowania pakietu wystąpił błąd". Wracając do aplikacji Live TV gdybym jakoś udało się z niej przenieść chociaż te bardziej rozbudowane EPG do aplikacji Live Channels to już byłoby fajnie. Pliki źródłowe do Live Channels są dostępne tu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Podziękowali: slabuk