Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dodatek Exodus - przestał działać
Witam wszystkich forumowiczów,
w 2018 zainstalowałem Kodi (KDMC v. 17.3 Krypton) na TV Boxie Alfawise (3GB RAM / 32GB ROM, Android 7).
Korzystałem głównie z dodatku Exodus - wszystko chodziło ok (filmy, seriale, napisy PL do nich, itp. itp.).
W czasie przerwy (zawodowej ...) sprawny TV Box wylądował w szafie a ja w innej lokalizacji Smile
Ostatnio po powrocie uruchomiłem urządzenie ponownie. Aplikacja automatycznie pobrała ok. 40 aktualizacji.
Niestety korzystając z dodatku Exodus, cokolwiek bym chciał zobaczyć (filmy, seriale - nieważne stare czy nowe), aplikacja rozpoczyna przygotowywanie źródeł, przeszukuj je (czasami ponad 50 źródeł ...) a następnie wyświetla komunikat:
"i :  Exodus - brak dostępnych źródeł"
Sytuacja dot. nawet wszystkich poz. w "Ulubionych", których kiedyś rozpocząłem oglądanie i zapisałem w ulubionych.
Teraz niezależnie czy chcę "wznowić oglądanie od min. ... / czy od początku" efekt taki sam czyli info j.w.
Co robię teraz nie tak albo czego nie zrobiłem po tej przerwie - proszę o pomoc / wsparcie / poradę ... .
Jestem kiepsko zaawansowanym znawcą Kodi więc sam sobie nie poradzę ... Sad
Proszę ewentualnie o wskazanie jakiegoś konkretnego poradnika (tutoriala), w którym taka sytuacja byłaby opisana wraz z poradą na jej rozwiązanie.
Serdecznie z góry dziękuję.
Odpowiedz
REKLAMA:

Wiadomości w tym wątku
Dodatek Exodus - przestał działać - przez kotjan - 30-08-2022, 05:01 PM
RE: Dodatek Exodus - przestał działać - przez Tomek - 30-08-2022, 05:37 PM
RE: Dodatek Exodus - przestał działać - przez kotjan - 08-09-2022, 08:48 AM
RE: Dodatek Exodus - przestał działać - przez somer - 08-09-2022, 10:03 AM
RE: Dodatek Exodus - przestał działać - przez zborus - 08-09-2022, 01:48 PM
RE: Dodatek Exodus - przestał działać - przez somer - 08-09-2022, 02:04 PM
RE: Dodatek Exodus - przestał działać - przez zborus - 08-09-2022, 07:38 PM
RE: Dodatek Exodus - przestał działać - przez kotjan - 24-10-2022, 04:45 PM