W ustawieniach FanFilm/Pobieranie?
Teraz doczytałem że poustawiałeś:
"Ścieżki w ustawieniach biblioteki ustawione."
a to jest zupełnie niezwiązane z pobieraniem - tylko z biblioteką.
Problem nie jest w ogóle związny z FanFilm - tylko z wolno odpowiadającymi źródłami tb7 - to ich sprawa i ich problem. U jednych źródła działają lepiej, u innych gorzej - zależy jak serwery po drodze i macierzyste odpowiadają.
Przesiąść się można na rapideo/twojlimit/nopremium - w zależności gdzie lepsza cena w danym momencie bo to i tak te same serwery.
Teraz doczytałem że poustawiałeś:
"Ścieżki w ustawieniach biblioteki ustawione."
a to jest zupełnie niezwiązane z pobieraniem - tylko z biblioteką.
(27-01-2023, 10:07 PM)Adgufo napisał(a): Witam ponownie, problem z zacinajacymi sie filmami z XT7 wydawalo sie, ze zostal rozwiazany, otoz nie, wciaz filmy tylko z tego zrodla nie ida. Zainstalowalem kodi na innym urzadzeniu i jest to samo. Pisalem tez wiadomosc do "TB7" ale bez odzewu. Jesli ktos mial podobnie lub ma ale zna rozwiazanie, prosil bym o podpowiedz. Ewentualnie na co dzialajacego premium mozna przesiasc sie z tego problematycznego XT7.
Problem nie jest w ogóle związny z FanFilm - tylko z wolno odpowiadającymi źródłami tb7 - to ich sprawa i ich problem. U jednych źródła działają lepiej, u innych gorzej - zależy jak serwery po drodze i macierzyste odpowiadają.
Przesiąść się można na rapideo/twojlimit/nopremium - w zależności gdzie lepsza cena w danym momencie bo to i tak te same serwery.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.