Cześć. Zauważyłem, że jeśli puszczę z telefonu spotify na głośniki bezpośrednio za pomocą bluetooth, to jest to określona, ale dobra, pewna głośność i uwaga - puszczam przez nokia box tą samą muzykę, ale najpierw na box za pomocą wifi używając połączenia na zasadzie wifi, ponieważ spotify premium pozwala na to, a z boxa do głośników kablem optycznym i tu dźwięk jest dużo ciszej niż wcześniej przez bluetooth.
Dlaczego tak jest? Czyż nie powinno być tak, że android box połączony z głośnikiem kablem optycznym powinien dawać najwyższą jakość? Ogólnie chciałbym wyciskać jak najwięcej, nie przełączając na bluetooth urządzenia, kiedy mam normalnie poprowadzony kabel.
Co w takiej sytuacji?
Android boxy najwyraźniej potrzebują jeszcze wsparcia innym urządzeniem dźwiękowym przed głośnikiem.
Dlaczego tak jest? Czyż nie powinno być tak, że android box połączony z głośnikiem kablem optycznym powinien dawać najwyższą jakość? Ogólnie chciałbym wyciskać jak najwięcej, nie przełączając na bluetooth urządzenia, kiedy mam normalnie poprowadzony kabel.
Co w takiej sytuacji?
Android boxy najwyraźniej potrzebują jeszcze wsparcia innym urządzeniem dźwiękowym przed głośnikiem.
# Kodi rządzi #